Şimdi Ara

EKRAN DALGALANMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,yaklaşık 1 hafta önce yeni bir bilgisayar topladım üst düzey ekran kartım Gtx 760 monitör kasaya dönüştürücü ile bağlı ve bazı oyunlarda dalgalanma oluyor ekranda bunu monitör değiştirmeden çözebilir miyim ?

• UP bilen kimse yok mu
  • UP
  • Bendede aynı sorun mevcutu daha doğrusu hala mevcut Sorun kablodan olabilir.Ben benim monitör'e giren kabloyu oynattığımda ekran dalgalanıyor,mavi yeşil sarı pembe gibi renklere giriyor.Elinde başka kablon varsa dene derim.
  • Hocam aynısı benim eski Bilgisayarım'da başıma gelmişti. Sorun kablodan , kablonun monitör'den çıkış varsa yeni kablo alabilirsin 20 TL biişey. Ama çıkışı yoksa muhtemelen Monitörü değiştirmen lazım.
  • Emin misiniz arkadaşlar kabloyu yenileyince düzelir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreD34

Emin misiniz arkadaşlar kabloyu yenileyince düzelir mi ?

Sistem bileşenlerini ve sorunun örnek bir resmini koysaydın da daha fazla yardımcı olabilseydik yoksa işte böyle kabloyu değiştir tamamdır gibisinden öneriler alırsın ve muallakta kalırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekran kartının ısısı normalmi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

quote:

Orijinalden alıntı: EmreD34

Emin misiniz arkadaşlar kabloyu yenileyince düzelir mi ?

Sistem bileşenlerini ve sorunun örnek bir resmini koysaydın da daha fazla yardımcı olabilseydik yoksa işte böyle kabloyu değiştir tamamdır gibisinden öneriler alırsın ve muallakta kalırsın.

dalgalanma ssde gözükmüyor dostum
  • Kabloyu yeniledim düzelmedi bilmeyenler kessin bir
  • UP
  • EmreD34 kullanıcısına yanıt
    kabloyu kasanın çıkışından ve monitöre bağlanan yerden sağa sola sallayınca dalgalanmada bir yoğunluk ya da enterasan renklenmeler oluyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mturul

kabloyu kasanın çıkışından ve monitöre bağlanan yerden sağa sola sallayınca dalgalanmada bir yoğunluk ya da enterasan renklenmeler oluyor mu

hayır
  • Monitörün power kablosunun ucundaki giriş pirizinin toprak kısmını elektrik bantıyla bantlayıp deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.