Ne kadar doğru bilmiyorum ama servise gidip değişen ekranlarda orijinali yerine yan sanayi ekran takiliyormus özellikle iPhone 4-4s lerde retina ekran takılmadgi için sorun yaratıyor diyenler vardı ben olsam servise götürmem çok küçük bir şey ise
İmkansız hocam yan sanayi taksalar hemen belli olur.Bu milletin işine gelir zaten servisleri şikayet etmek için yer arıyorlar.Böyle bir hata yapamazlar diyelimki yaptılar uzun süre kullanan bir insan bunu anlar.
Genpa çoğu zaman yan sanayi kullanıyor hocam, emin olabilirsin.
Genpanin böyle birşey yapacak kadar akılsız olacağını sanmıyorum. Diyelim yaptılar şikayet ettigimiz de kaybı büyük olur. Apple bildirdiğimiz de onlar da dava acar ve baya bı büyük kayba uğrarlar.
Genpa ile Apple ın ne tür bir sözleşmeleri olabilir ki ? Cihazı Turkcell getiriyor ve ülkemizde yasal olarak elektronik ürünlerede 2 yıl garanti verilmek zorunda, bunu kimin ne şekilde verdiğini hangimiz bilebilir veya nasıl verildiğiyle ilgili yasalarda tüketiciyi koruyabilecek bir madde olabilir ki? Apple bizim gibi ülkelerle pek uğraşmıyor ve Genpa nın Türkiye den başka bir ülkede servis hizmeti verdiğini sanmadığından bu gayet normal olarak gözüküyor. Teleservice Arvato yanılmıyorsam Alman kökenli uluslararası bir firma ve bu tür firmalar bizim Genpa,Turkcell v.s gibi paradan çok marka değerlerine önem verirler bu yüzdende orijinal olmayan parça kullanmaları pek mümkün gözükmüyor ve bizzat bu firmada çalışan tekniker arkadaşımdan da Genpa ve kendileri hakkında bu bilgileri aldım.
Hocam Apple ürünlerinin garantisini veren firmaları elbet takip ediyordur diye düşünüyorum bu kadar müşterisine önem veren bir firma sonuçta. Ayrıca inşallah yan sanayi ekran takarlar da ben de farkederim iste o zaman eğlence baslar :)
quote:
Orijinalden alıntı: MetinMumcu
quote:
Orijinalden alıntı: cehili
quote:
Orijinalden alıntı: MetinMumcu
Merhaba
3. İp4 umu kullanarak soyluyorum ben teleservice garantili cihazimi 1 tane belirgin olmayan bir bad pixel yuzunden degistirdim :)) isi bilicen ise gitmicen :)) garanti genpa ise durum kotu
Valla genpa teleservice den her halukar da daha iyi diyen çok kisi var ama şans isi sanırım :)
Teleservice attigim maillerin haddi hesabi yok :)) Ama vodafone Red iyesi olunca gecici cihaz olarak ip3gs veriyolar idare ediyosun :)) en azindan genpa gibi tornavida degmiyo degisiyo :) diger magdur arkadaslara duyuru her gun mail atin servis suresi 10 gun kisalir:))
Hocam genpanin sadece Home tusu sorunu ile değiştirdiği bir çok İPHONE var. Ama aynı sorunla değiştirmediği onca İPHONE da var. Teleservice de rezil olan bı dünya İPHONE da var. Dediğim gibi şans isi ve üstlerine gitmek gerek biraz. Kafalarına göre is yapıyor biraz Türkiye'de ki firmalar :)
Aynen biraz bastirinca degisiyor:)) bi Apple store olaydi eyiydi hem 5 dk da telefon degisir hemde Apple dan kahve icerdik :)))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme