Şimdi Ara

ekran çözünürlüğü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni masaüstü bilgisayar kasası topladım.asus eah4670 1gb 256 bit ekran kartım var.800*600 ekran çözünürlüğünün üstünde masaüstü grafikleri çarpık çurpuk birbirine karışmış net olmayan görüntü veriyor.800*600 ekran çözünürlüğünde oyunları çok güzel oynuyorum fakat çözünürlük artınca yazılar resimler çarpık çurpuk görünüyor.Satıcı firma monitörümden kaynaklandığını söyledi.lcd monitörüm lg flatron slim çözünürlüğü bayağı yüksek. önceki 256 mb lık ekran kartında ekran çözünürlüğünde hiç sorun yoktu.Yani sonuçta aynı monitör. işletim sistemim orjinal windows xp home edition.800*600 üstündeki çözünürlüklerde bilgisayarı başlattığımda monitör hiç bir şey göstermiyor yani siyah ekran çıkıyor sorun monitör ise değiştiririm fakat anlayamadım.Yardımlarınızı bekliyorum.

(RELOADED)
  • monitörün max çözünürlüğü 1280*1024.Çok eski crc (tüplü) monitöre taktım hiç bir sorun yok bence de sorun monitörde emin olmak istedim.yardım için herkese teşekkür ederim
    Ekran Kartı Problemi
    17 yıl önce açıldı
    Ekran kararma sorunu?
    15 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Isınma Problemi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.