Şimdi Ara

EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ ACİL YARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ARKADASLAR BENIM BİR LEPTOB EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ ACİL YARIM
    UM VAR BIDE AYRIYETTEN 1TANE HARİCİ LG HD MÖNİTÖRÜM VAR MA BEN HARICI EKRANI SEÇTIMDE 1920X1080 EKRAN ÇOK KÖTÜ GÖRÜLMÜCEK HALDE OLUYOR O YUZDEN 1366X768 AYARINDA KULANIYORUM FAKAT BU BENIM LEPTOBUMUN EKRANI NEDEN BÖLE OLUR ACİL YARDIM RESIMDE ATIM !

• Yalnızca 2 üzerinde göster demen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B780E0A07 -- 24 Haziran 2016; 17:11:07 >
  • mcuqala11 M kullanıcısına yanıt
    Laptopun ekranını ana ekran yapıp öyle ayarlayın.
  • SATEN OLE YANIZ 2 ÜZERİNDEN GÖSTER YAPILI ŞEKİLDE ÖBÜR TÜRLÜ 2 EKRAN ACIK OLUYOR SUNA LEPTONUN EKRANI KAPALI SADECE HARICI EKRAN AÇIK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledox

Laptopun ekranını ana ekran yapıp öyle ayarlayın.

OLE YAPINCADA 1920X1080 AYARI GELMIYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuko08

Yalnızca 2 üzerinde göster demen lazım.

SATEN OLE YANIZ 2 ÜZERİNDEN GÖSTER YAPILI ŞEKİLDE ÖBÜR TÜRLÜ 2 EKRAN ACIK OLUYOR SUNA LEPTONUN EKRANI KAPALI SADECE HARICI EKRAN AÇIK
  • mcuqala11 M kullanıcısına yanıt
    Ana ekran yaptıktan sonra yukarıdaki görsellerde 1 ve 2 yazan ekranlardan diğerine tıklayıp onun çözünürlüğünü değiştireceksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledox

Ana ekran yaptıktan sonra yukarıdaki görsellerde 1 ve 2 yazan ekranlardan diğerine tıklayıp onun çözünürlüğünü değiştireceksin
    quote:

Orijinalden alinti: Ledox

Ana ekran yaptiktan sonra yukaridaki görsellerde 1 ve 2 yazan ekranlardan digerine tiklayip onun çözünürlügünü degistireceksin

OLE YAPTIM SATEN KARDE?IM AMA EKRAN BULANIK OLUYOR 1366 X728 YAIYORUM MESALA COK NET 1920X1080 YAPIYORUM EKRAN BLANIK OLUYOR ÇOK KOTU OLUYOR 1366 X 728 DEKY KADAR NET OLMUYOR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.