Şimdi Ara

Ekran Boyutları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Web sitesi yaparken bir sorun fark ettim. siteyi tasarlıyorum mesela o an windows ta ekran ayarlarım 1024 x 768 pikselde ise başka bir yerde 1152 x 864 oldugunda sitenin yarısı sağ tarafa kayıyor başka siteler bu böyle degil sitesi ortalama ve sıkıştırmamı yapıyor bunun kodu falan varmı yardım edermisiniz...

• bunun kodu genişlik değerini "%100" olarak belirtmektir. ama benim görüşüm bir sitenin kolay kullanılabilir olması için, genişliği 1000 pikseli geçmemelidir.
  • Merhaba;

Büyük ihtimalle siten ortalı değil. Siteni oluşturan ana tabloyu sayfaya ortalarsan, ekran çözünürlüğü büyüse bile siten her zaman ortada gözükecektir.

Kolay gelsin...
  • Arkadaşların dediğine ek olarak;
    anladığım kadarıyla benim gibi yolun başında birisin. WYSIWYG tasarım yapan bir uygulama ile siteni hazırlarsan browser farklılıkları/ekran çözünürlüğü farklılıkları gibi kötü sürprizlerin önüne geçebilirsin.ve genel olarak bu uygulamalar sürükle bırak kadar kolay uygulamalardır. Misal "Mor Motion" diye bir Türk uygulama var çok iyi.veya Web page maker diye başka bir uygulama daha var.bu da iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.