Şimdi Ara

Ekran boyuna göre kutular oluşturma , silme , düzenleme.(Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar henüz acemiyim ne yapmaya çalışıyor bu demeyin :) , yapmaya çalıştıgım ; jquery ile kullanıcının istedigi sayıda html divleri browserda gösteriyorum sayfa yenilendiginde divlerin gitmemesi için localstroage de tutuyorum ama daha sonra kullanıcı istedigi divi silmek istediginde sildiremiyorum çünkü sayfa yenilendiginde localstroage tutulan kayıtlar ekrana yazdırılıyor olması gerketigi gibi ama silme işlemini nasıl yaptıracagımı kafamda kuramadım şuan kısaca bana bahsettigim olayın örnek uygulaması veya yol haritası tarzında öneride bulunucak var mı . Kullanıcı istedigi sayıda div giricek isterse sonradan silicek , veya düzenleyip arka plan resmini vs degiştirebilecek tabi bunlar sayfa yenilendiginde kaybolmayacak bu tarz örnek sample varsa yardımcı olursanız sevinirim okudugunuz için teşkkürler .

Yaptıgım kısma kadar örnek , kullanıcı istedigi kadar div girebiliyor ve sayfa yenilendiginde kaybolmuyor fakat silme işlemini yaptıramıyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bursaspor. -- 1 Kasım 2019; 23:6:54 >

• Konudan bagımsız yazılım alanında kendimi geliştirmek için tavsiyeleriniz varsa alabilirim .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.