Bildirim
Ekran arızası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sorun muhtemelen paneldedir. Panel değişecek gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 9 Aralık 2014; 2:12:46 > -
Yere düşürdüm laptopu o yüzden bu halde
LCD monitor her türlü iş görür mü peki hocam panele göre daha hesaplı duruyor ? -
Önceki yorumumu değiştiriyorum ve sorun kesin paneldedir diyorum. . Bilindiği üzere laptop panelleri çok hassas bir yapıya sahip. Neyi alacağınız konusuna gelecek olursak; olay tamamen sizde bitiyor. Laptop sürekli sabit duruyor ve bütçem yetersiz diyorsanız lcd monitor alabilirsiniz. Ama benim tavsiyem, panel fiyatlarını araştırın. Eğer İstanbulda yaşıyorsanız Mecidiyeköy civarlarında uygun fiyata paneller takıyorlar. Bu sayede laptop'u laptop olarak kullanabilirsiniz. -
Evet İstanbul'da yaşıyorum ama laptopu hali hazırda masaüstü gibi kullanıyordum zaten Klavyesinde de sıkıntı var ayıptır söylemesi kablolu klavye+ mouse bağladım
140'tan aşağı panel yok hocam ayrıca internette biraz baktım da mecidiyeköy'de kaç liraya bulabilirim tahmini hem monitor hem panel için soruyorum -
Mecidiyeköyde hem ekran hem de klavye değişimini 200-250 TL civarinda taktirabilirsiniz. Klavyenin sıfır olmasına gerek yok bir de laptop eskiyse çok daha uygun olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet HydroAcidX in dediği gibi mecidiyeköy profilo avmye giderken bir sürü bilgisayarcı var lcd panel alman yeterli ama yine de LCD kablosunu kontrol ettir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X