Şimdi Ara

Ekran - Anakart Uyumu Bi bakabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım için açıyorum konuyu benimde bu konularda pek bi bilgim olmadığı için buraya açma gereği duydum.Herneyse ;

Arkadaşın pc Pentium 4 2.66 GHz 2.67 - 1GB RAM mevcut.
    Anakart ise : Foxconn 661M03-G
    Anakart'ın resmi :http://img194.imageshack.us/i/anakartn.jpg/
    Alacağı ekran kartı ise :
    NVIDIA GeForce 9500GTsuper 512 md / 128 bit / dd2 / dual link dvı / hdmı
    Agp
    PCI Express 2.0
    -Nvidia Unified Architecture
    -Microsoft Directx 10.0
    -OpenGel 2.1
    -Nvidia PureVideo hd
    -Hdcp capable
    bu.

Bu sistem ile o anakartından yeterli performans alır mı? Yada uyumlu olurmu. Veya o fiyat aralığında başka bir ürün tavsiye edebilirmisiniz?

Şimdiden tüm değerli yorumlar için teşekkür ederim..

• uymaz hocam arkadaşınızın anakartı agp destekli fakat 9500gt pcı express 2.0 destekliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: terapi_triyaki

uymaz hocam arkadaşınızın anakartı agp destekli fakat 9500gt pcı express 2.0 destekliyor

Uyumlu olacabilecek o fiyat aralığında bir ürün tavsiye edebilir misin? Zahmet olmazsa.
  • agp ekran kartı alacaksanız hd2600pro ya da hd2600xt hd3650 AGP olması önemlii fiyatları bilemiyorum araştırın AGP olan kartlara bakın ve size en uygun olanı bulun
  • şu an agp tavsiye etmem zaten ekran kartı firmaları pek destek vermiyor biliyorsunuz benm tavsiyem
    GIGABYTE GA-G31M-ES2L anakartı nı almanız fiyatı ise 100 küsür lira ekran kartı tavsiyem ise orta direk bi ekran kartı olan SAPPHIRE HD4650 512 MB 128 BIT DDR3 16X PCI dir google da aratarak çeşitli yorumlara ulaşabilirsiniz bu kartlar hakkında çoğu da olumlu olacaktır. ekran kartını bizzat kendim kullandım ve cod5 i son 1024x768 de son ayar oynayabiliryorsunuz ama bunda işlemcinin de etkisi olacaktır işlemci olarak da INTEL Q8400 R0 (310 TL) ve INTEL E6300 R0 (150tl) yu öneririm. son olarak da bu kadar harcama yapamam derseniz agp ekran kartı olarak Sapphire 512 Mb Ati HD3650 DDR2 Agp 8X (110 tl) SAPPHIRE HD3650 512 MB, AGP 8x, Direct X10, DDR2, 128 bit (145tl) fiyatlarındaki kartları öneririm. yardımcı olduğumu düşünüyorum kendim araştırıp beğenip seçtim kolay gele seçim senin
  • Buraya yanlış açtığımı düşünerek "sistem tavsiyeleri" bölümünede tekrar açmıştım konuyu ordada bi arkadaş önerdiğiniz ekran kartını önerdi.Ben almıyacam arkadaşımın ricasıyla açtım oda 1GB ilave ram ile bi ekran kartı alıcak önerdiniz sapphire 512MB ATi hd3650 ekran kartını alıyor.Yorumlarınız için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.