Merhabalar. Lenovo Legion 5 laptopuma dün antivirüs kurmak için Kaspersky gibi bir program indirdim. O da kurmak için McAfee web advisor gibi bir programı kaldırmam gerek gibi bir şey söyledi. Tamam dedim. Yeniden başlattı. Bilgisayar açıldığında yana taktığım monitörüm NVIDIA olmuş, ekran 1 Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısına bağlıydı. Driver Booster'dan Intel ekran kartı (yeni haberim oluyor kendisinden) Driver'ını kurdum. 1 senedir NVIDIA ekran kartım vardı sadece aygıt yöneticisinde ve oyunlarda falan FPS düşüşü olmadan oynuyordum. Kaspersky bir şeyleri silince artık ekran 1'de Intel'i ekran 2'de NVIDIA'yı kullanıyor. Intel'i kaldırdığımda ise ana monitör Microsoft temel bağdaştırıcıya bağlanıyor ve 1.000 Hertz gibi bir şey oluyor. Nereden çıktı bu Intel? 1 senedir her şey NVIDIA'ya bağlıyken birden Intel UHD Graphics geldi. 8 GB'lık bir ekran kartı. Hayır bilgisayarı sıfır aldım ve daha öncesinde hiçbir şekilde yoktu. Ekran 1'i tekrar nasıl NVIDIA yapabilirim? Bu Intel'den nasıl kurtulabilirim? Yardımcı olursanız çok çok sevinirim şimdiden teşekkürler. |
Bildirim