Şimdi Ara

Ekonomik PC 1500TL Kasa+Full Hd Led Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Ekonomik PC 1500TL Kasa+Full Hd Led Monitör

Her ne kadar ekran kartı 6870 olsun densede şu sıra uçan fiyatlar dolasıyla 6850 yi overclock ederek 6870 performansı alabilir katlayabilirsinizde. Yetmediği durumda 6850yi cf desteği ile güçlendirebilirsiniz ileride. (Tabii PSU değiştirmek gerek). Overclocklu olarak 'Battlefield 3' ü average olarak 25-35 fps arası ULTRA detayda oynayabilirsiniz. Stock olarakta HIGH detailde sıkıntı olmaz. İşlemciyede durumuz elverdiğince bir soğutucu takviyesi ile extra performans alabilirsiniz. (İyi bir soğutucu ile 955BE 4.5 leri görmekte.) HDD ler pahalı evet malesef... Fakat elimiz mahkum. Ramler hyperX. Yetmediği durumda eklenebilir şuan için yeterli ve fazladır. FULL HD Led monitörlede HD oyunların keyfine varabilirsiniz. PSU şuan için yeterli gelmekte. (505watt max. yükte çektiği gözlemlendi.) Genel olarak canınızı sıkmayacak elinizide çok yakmayacak bir oyun sistemi tavsiyesidir. Ekonomik pc arayanlar için iyi bir kaynak olacağını düşündüm. Umarım faydalı olur. Aceleye geldi sürç-i lisan ettiysem af dilerim :)

Bol oyunlu günler

ayrıca bkz.:http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/his-his-hd5870-icooler-v-hd5870-icooler-v-gddr5-1gb-256bit-ati-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=47546

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 410 -- 25 Kasım 2011; 22:18:28 >

• bu sistem teknobiyotikten şuan 1700 ün aşşağısında deil. dolar artmadan önce toplansaydı fiyatlar aynı olurdu . bilemiyorum fiyatlarda bi sorun var gibi

edit:şimdi farkettim işlemcinin fiyatı toplanmamış .

ama bu sistemi 1 kaç hafta önce bu fiyata toplayabilirdik. dolar uçtu, dolar inmesse indirimle bu fiyata toplayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrumkatinda -- 24 Kasım 2011; 22:37:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodrumkatinda

bu sistem teknobiyotikten şuan 1700 ün aşşağısında deil. dolar artmadan önce toplansaydı fiyatlar aynı olurdu . bilemiyorum fiyatlarda bi sorun var gibi

edit:şimdi farkettim işlemcinin fiyatı toplanmamış .

ama bu sistemi 1 kaç hafta önce bu fiyata toplayabilirdik. dolar uçtu, dolar inmesse indirimle bu fiyata toplayabiliriz.

Peşin fiyattan bahsetmiyor kardeş kartla tek çekim fiyatından bahsediyor :)
  • Şu Led ile LCD'nin farkı nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.l.p.r

Şu Led ile LCD'nin farkı nedir acaba?

led daha az yakar. daha incedir. görüntüsü daha canlı ve gerçekcidir. kontrast oranı daha fazladır. beyaz dengesi lcd ye nazaran gerçek beyazdır. (ovrl.: 22W)
    lcd 2 katı yakar. daha kalındır. görüntüsü daha grimsi tonlardadır. kontrast oranı daha azdır. (ovrl.: 47W)

başka yerlerde araştırarakta bulabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.