Bu kriz ortamında yurtdışına gidilebilecek en kolay meslek şüphesiz mühendisliktir. özellikle bilgisayar,yazılım,ee gibi dallar. Eğer sefillik çekmek istemiyorsanız forumdaki baband gibi iki yüzlülere kulak asmayın. Mühendisliklerin önü çok açık.
Baband rakip eleme vol 5464564
EfsaneManE
kullanıcısına yanıt
Ne alaka ya? Ben objektif yorum yapmaya çalışıyorum.Bu adamın yaptığı manipülasyonun etkisini azaltmaya çalışıyorum.Bunun peşinden bir sürü gitti.Yarın insanlar ağlayacaklar.
quote:
Orijinalden alıntı: BirinciGelenSperm
Ne alaka ya? Ben objektif yorum yapmaya çalışıyorum.Bu adamın yaptığı manipülasyonun etkisini azaltmaya çalışıyorum.Bunun peşinden bir sürü gitti.Yarın insanlar ağlayacaklar.
Baband rakip eliyor işte
yurtdışında hastaneler ve tip kurumlari sadece anadilde islem görüyor. ayrica, avrupadaki ülkeler devsirme doktor almiyorlar. sebepler ise:
1. ihtiyaçlari yok 2. ülkenin resmi dilini anadili gibi konusamayan birini doktor yapmiyorlar, hakli olarak 3. her ülkenin tip egitimi ayni olmuyor ve ülkeler kendi standartlarinda yetismis doktorlara öncelik taniyorlar (mesela, olmaz ama, türkiyede tip egitimi almis bir isveçli de isveç de doktor olarak baslayamiyor) 4. hastalar zaten yurt disindan gelmis doktora güvenmiyorlar