Şimdi Ara

Ekonomik Koşullar Ve Çalışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kadar çalışıyoruz ama aklıma ekonomi geliyor,moralim bozuluyor.Mezun olana kadar belki Dolar bilmem kaç lira olacak,düzgün bir mühendis bile olsak 5000 tl ile maaş ile çalışacağız başlarda.500 dolar bile etmeyecek.Sizin de aklınıza geliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-041AC64DC

Bu mesaj silindi.

Öyle hocam ben de ticaret düşünüyorum,böyle gitmez yoksa

• 5k ile mi başlıcaz güzel hayal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çoğunuz ayda 1000 dolar kazanamayacaksınız uzun süre. Kaygılanabilirsiniz ama bu anksiyete üretmekten başka bir işe yaramaz. O nedenle yapabilceğinizin maksimumuna odaklanın. Ticaret dediğiniz yer de 2+2=4 para kazanacağız bir alan değil, ailenizde ciddi hem maddi hem kültürel kapital birikiminizin olması gerekiyor. Eğer maddi var kültürel yoksa da muhtemelen ticaret yaparken de en azından ilk zamanlar epey iş batırıp yenisini kurmaya çabalayacaksınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yurt Dışı kovalamak lazım. Üni sürecinde İngilizceyi üst seviyeye getirmek ve yanında bir iki dili de giriş seviyesinde bilmek çok öne atacaktır bizi bu yolda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle katılıyorum türk lirası uzuun bir müddet düşüş trendine girdi ve ulusal ekonomik politika "1 dolar 1 tl bizi bitirdi , rekabetçi kur politikası " deyip duruyor. Devalüasyonu benimsetiyor halka . Kaçınılmaz son bu maalesef .Ben direk okumamayı bile düşünüyorum şu bağlamda. Bekçi arkadasim 5k maas aliyor sen ileri matematikle kıçını yırtıp vasıfsız işçi maaşına mahkumsun XD

ama ne yapmak gerekli bir rota da çizemiyorum kafamda. En basitinden asgari ucretle calisip parayla mselek öğrenmeye calismayi planlyiroum. Benim gibi düsünenler PM atabilir. kafam çok karisik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MidnightRider -- 13 Kasım 2020; 7:59:0 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.