Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

quote:

Orijinalden alıntı: asdfghjkll

quote:

Orijinalden alıntı: dijitalbaskı

kota dolunca 0.12 falan olur download ve upload. ping bulunduğun yere göre değişir. bunlar maksimum. denemen lazım.istersen bi kotanı doldur bak hıza. bulunduğun yerde kendin test etmelisin.
    benim yer çok iyi. pingim sürekli düşük,sürekli 3g , zaten 0.12 mbps telefon çeken heryerde alınır diye düşünüyorum. hızım düşünce online counter,online oyun siteleri hiç donmadan rahatça çalışıyor. hız düşmeden bi 10 gb ekstra download yapmanın yolunu bulduğum için de bana yetiyor.

Nasil oldugunu yazmada yogunluktan dolayi cozmeye el atmasinlar.
    Kac aydir kullaniyoruz.

20 gün felan çok memnunum

biriniz pm den söylesin bari beyler, bizde nasiplenelim

Aynen bizede PM atıp söyleseniz çok iyi olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

quote:

Orijinalden alıntı: asdfghjkll

quote:

kota dolunca 0.12 falan olur download ve upload. ping bulunduğun yere göre değişir. bunlar maksimum. denemen lazım.istersen bi kotanı doldur bak hıza. bulunduğun yerde kendin test etmelisin.
    benim yer çok iyi. pingim sürekli düşük,sürekli 3g , zaten 0.12 mbps telefon çeken heryerde alınır diye düşünüyorum. hızım düşünce online counter,online oyun siteleri hiç donmadan rahatça çalışıyor. hız düşmeden bi 10 gb ekstra download yapmanın yolunu bulduğum için de bana yetiyor.

Nasil oldugunu yazmada yogunluktan dolayi cozmeye el atmasinlar.
    Kac aydir kullaniyoruz.

20 gün felan çok memnunum

biriniz pm den söylesin bari beyler, bizde nasiplenelim

bildiği halde pm'den söylemeyenin bilgisayarı çöksün, virüsler 4 bir yanını sarsın, yüksek faturalarla karşılaşsın, yanlışlıkla internetten ücretli oyunları satın alsın

• soyleyinde bizde nasiplenelim beyler merak etmeyin sizi aveaya gammazlamayacagiz burda herkes birbirini taniyor hadi soyleyin artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hız hemen düşmüyor ya, o arada 10 gb ekstradan indiriyorlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Hız hemen düşmüyor ya, o arada 10 gb ekstradan indiriyorlardır.

Aynen. 4-5 gün önce tarife değiştirip Süper ikili 4 gb tarifesine geçecektim. Ama daha 1.2 gb internetim vardı. Sonra nasılsa tarife değiştireceğim diye bağladım telefonu bilgisayara ve açtım torrenti. 25 gb lık bir dosyam var indirdiğim. Başladı onu indirmeye ve yaklaşık 2.5 gb kadar indirdikten sonra telefonu bilgisayardan ayırıp dışarı çıkmam icap etti. dışarı filan çıktıktan en az 3-4 saat sonra ardı ardına 2 mesaj geldi. Önce %80 kotanız bitmiştir mesajı geldi. Hemen ardından, belki 5 saniye bile geçmemişti ki adil kullanım limitini doldurdunuz ve hızınız 128 kbps ye düşmüştür mesajı geldi.

Zaten bu mesajları alınca hemen müşteri hizmetlerini arayıp tarifemi değiştirdim ve hızım geri normale geldi.

• benim yöntem farklı, her operatör,her tarifede çalışır. ancak burda mobilvizyondan sınırsız bağlanılırken kimse söylemedi aman benim net patlamasın da nolursa olsun hesabı,benim ondan hiç haberim olmadı malesef. ancak ne zaman tarifeden ayrılınıyor o zaman bazı şeyler söylüyor bazı arkadaşlar. sonra yöntemler teker teker patlıyor. internetsiz kalınca veya bu tip tarifeye tekrar geçtiğinde o yöntemi çalışmadığında tekrar burda sorarlar ama. arkadaşlar ayrıldığınız tarifeyi sabote etmeye çalışmayın .gün gelir tekrar geçersiniz.bundan dolayı şuanda kendi yöntemimi saklı tutmayı düşünüyorum

• Arkadaşlar şu sınırsız internet konsunda bana da bir fikir verin lütfen şimdi ben aveanın faturasız her yöne 500 dk +1000 sms +1gb internetini kullanyıyorum ama bana yetmiyor 1gb internet. Şimdi bana 1gb internet yetmiyor aveaya gittim bilgi almak için en uygun tarifinenin faturalıya geç tarifesi olduğunu söylediler her yöne 300 dk avealilarla 3000 dk + sınırsız internet 32 lira ancak işin kötü tarafı intreneti 1gb den sonra 0,96 kpbs ye iniyormuş yani hiçbir işe yaramaz en azından 128 kpbs olsa hadi yine neyse idare eder neticede ben interneti pc de de kullanmayı düşünüyordum.
    ŞİMDİ SİZDEN RİCAM BU KONUDA BANA HANGİ TARİFEYİ YA DA BU KONUDA DAHA İYİ OLAN HANGİ OPERATÖRÜ ÖNERİRSİNİZ. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: centilmen55

Arkadaşlar şu sınırsız internet konsunda bana da bir fikir verin lütfen şimdi ben aveanın faturasız her yöne 500 dk +1000 sms +1gb internetini kullanyıyorum ama bana yetmiyor 1gb internet. Şimdi bana 1gb internet yetmiyor aveaya gittim bilgi almak için en uygun tarifinenin faturalıya geç tarifesi olduğunu söylediler her yöne 300 dk avealilarla 3000 dk + sınırsız internet 32 lira ancak işin kötü tarafı intreneti 1gb den sonra 0,96 kpbs ye iniyormuş yani hiçbir işe yaramaz en azından 128 kpbs olsa hadi yine neyse idare eder neticede ben interneti pc de de kullanmayı düşünüyordum.
    ŞİMDİ SİZDEN RİCAM BU KONUDA BANA HANGİ TARİFEYİ YA DA BU KONUDA DAHA İYİ OLAN HANGİ OPERATÖRÜ ÖNERİRSİNİZ. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

1000 dakika+ 4 GB internet faturasızdan geçenlere taahhütle 29 TL düşünebilirsin.
    İstersen +10 TLye 5000 SMS alabilirsin......

• quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

Arkadaşlar şu sınırsız internet konsunda bana da bir fikir verin lütfen şimdi ben aveanın faturasız her yöne 500 dk +1000 sms +1gb internetini kullanyıyorum ama bana yetmiyor 1gb internet. Şimdi bana 1gb internet yetmiyor aveaya gittim bilgi almak için en uygun tarifinenin faturalıya geç tarifesi olduğunu söylediler her yöne 300 dk avealilarla 3000 dk + sınırsız internet 32 lira ancak işin kötü tarafı intreneti 1gb den sonra 0,96 kpbs ye iniyormuş yani hiçbir işe yaramaz en azından 128 kpbs olsa hadi yine neyse idare eder neticede ben interneti pc de de kullanmayı düşünüyordum.

1000 dakika+ 4 GB internet faturasızdan geçenlere taahhütle 29 TL düşünebilirsin.

hocam çok teşekkür ederim çok iyiymiş her yöne mi 1000 dakika birde bu kampanyanın adı nedir bir link verirseniz sevinirim.

• quote:

quote:

quote:

hocam çok teşekkür ederim çok iyiymiş her yöne mi 1000 dakika birde bu kampanyanın adı nedir bir link verirseniz sevinirim.

evet her yöne

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/SuperIkili4GB

• quote:

benim yöntem farklı, her operatör,her tarifede çalışır. ancak burda mobilvizyondan sınırsız bağlanılırken kimse söylemedi aman benim net patlamasın da nolursa olsun hesabı,benim ondan hiç haberim olmadı malesef. ancak ne zaman tarifeden ayrılınıyor o zaman bazı şeyler söylüyor bazı arkadaşlar. sonra yöntemler teker teker patlıyor. internetsiz kalınca veya bu tip tarifeye tekrar geçtiğinde o yöntemi çalışmadığında tekrar burda sorarlar ama. arkadaşlar ayrıldığınız tarifeyi sabote etmeye çalışmayın .gün gelir tekrar geçersiniz.bundan dolayı şuanda kendi yöntemimi saklı tutmayı düşünüyorum

arkadaşım bize sordun da cevap alamadın mı zamanında? biz de senin şuan yaptığını yaptık, bildiğimiz şeyi orta yerde söylemedik ama pm ile soranlara yanıt verdik. biz kendimizi koruduk ama sen şuan bencillik yapıp birde milleti suçluyorsun. ne yapsaydık yani, mobilvizyon üyeliği yapın hız düşmüyor diye burada bağırsa mıydık

• gaggag hocam cevabına teşekkür ederim ancak 35 tl ödemesi var diyor 6 tllik fark nedir acaba bu konuda bir bilginiz var mi?

• 3 ay sonra 12 ay aboneliğim biteceği için yani 50 lira olacak faturam o yüzden hat değiştirmeyi düşünüyorum. Sınırsız internetli bir tarife arıyorum ama bulamadım. Sadece avea seç tarifesi var. o yüzden 3 aylığına vodafone komple özgürlük tarifesine geçmeyi düşünüyorum. sonra avea'da yine sınırsız internetli bir tarife çıkar tekrar gelirim diye umut ettim bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

benim yöntem farklı, her operatör,her tarifede çalışır. ancak burda mobilvizyondan sınırsız bağlanılırken kimse söylemedi aman benim net patlamasın da nolursa olsun hesabı,benim ondan hiç haberim olmadı malesef. ancak ne zaman tarifeden ayrılınıyor o zaman bazı şeyler söylüyor bazı arkadaşlar. sonra yöntemler teker teker patlıyor. internetsiz kalınca veya bu tip tarifeye tekrar geçtiğinde o yöntemi çalışmadığında tekrar burda sorarlar ama. arkadaşlar ayrıldığınız tarifeyi sabote etmeye çalışmayın .gün gelir tekrar geçersiniz.bundan dolayı şuanda kendi yöntemimi saklı tutmayı düşünüyorum

arkadaşım bize sordun da cevap alamadın mı zamanında? biz de senin şuan yaptığını yaptık, bildiğimiz şeyi orta yerde söylemedik ama pm ile soranlara yanıt verdik. biz kendimizi koruduk ama sen şuan bencillik yapıp birde milleti suçluyorsun. ne yapsaydık yani, mobilvizyon üyeliği yapın hız düşmüyor diye burada bağırsa mıydık

Hakikaten böyle birşey varsa en azındandan PM den söyleyinde bizde faydalanalım arkadaşlar...Yıllardır tonla para kazandırıyoruz bu operatörlere ama aldığımız hizmet berbat,fiyatlar fahiş...Son olarak sanmayın ki bu kota bitiminden sonra hız düşmüyor ve hala aynı hızlarda devam ediyor ve operatörde bu hız düşmemesinin farkında değil...Bence operatörler herşeyin farkında ve kimbilir ne çakallıklar peşindeler...En azından bizde diyoruz ki bu kanıbozuk operatörlerden ne koparırsak kardır...

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

• quote:

gaggag hocam cevabına teşekkür ederim ancak 35 tl ödemesi var diyor 6 tllik fark nedir acaba bu konuda bir bilginiz var mi?

numara taşıyana + sıfır hat alanlara + faturasızdan geçenlere ;

12 ay taahhütle 29 TL.

taahhütsüz 39 TL.

Aveanın faturalı tarifelerinden bu tarifeye geçenler için ;

12 ay taahühütle 35 TL.

taahhütsüz 45 TL................
  • beyler dün twitter üzerinden avea ya beni aramasını söyledim sağolsunlar 1 saat içinde hemen aradılar. çok kibar bir beyefendiye taahütümün bitip bitmediğini sordum bittiğini söyledi. bende uzatmak şartıyla indirim istedim. size ben yardım edemem kampanya bölümümüze numaranızı veriyorum dedi teşekkür ettim kapattım.

acaba ben indirim isteme konusunda yanlış mı yaptım? yani başka bir taktik mi izlemeliydim?

şimdi ben avea müşteri hizmetlerini arayıp turkcell e geçeceğim çok pahalıya geliyor artık mı demeliyim?

• quote:

quote:

gaggag hocam cevabına teşekkür ederim ancak 35 tl ödemesi var diyor 6 tllik fark nedir acaba bu konuda bir bilginiz var mi?

12 ay taahhütle 29 TL.

taahhütsüz 39 TL.

12 ay taahühütle 35 TL.

hocam cevabiniza cok tesekkur ederim sanirim bundan daha uygun olani yoktur belki sinirsiz internetli olan tarifeler. vardir ancsk onlarda hız sorunu var bunda yoktur ssnırım bu konuda bir bilgiye rastlamadim

• quote:

quote:

quote:

12 ay taahhütle 29 TL.

taahhütsüz 39 TL.

12 ay taahühütle 35 TL.

hocam cevabiniza cok tesekkur ederim sanirim bundan daha uygun olani yoktur belki sinirsiz internetli olan tarifeler. vardir ancsk onlarda hız sorunu var bunda yoktur ssnırım bu konuda bir bilgiye rastlamadim

eyvallah hocam.....

4 GB'tan sonra internet duruyor, ama 4 GB. telefon için çok çok iyi bir kapasite

hızı bulunduğunuz yere göre değişiyor, oturduğunuz çevredekilere, eşe dosta sorun, mümkünse deneyin, İstanbul'daysanız İstanbul'un %90'nında hız tatmin edici, çoğu zaman 3-6 Mbit arası bir hız alıyorum ben, ortalaması bu

seç paketindeki 1 gb'lık internette hız 1 gb'dan sonra 96 kbps'ye düşüyor

bunda 4 gb'tan sonra 1 kbps'ye düşüyor ( yani duruyor diyebiliriz buna - ek fatura gelmemesi için avea 1 kbps olayına girmiş anlaşılan )

• quote:

quote:

quote:

quote:

12 ay taahhütle 29 TL.

taahhütsüz 39 TL.

12 ay taahühütle 35 TL.

eyvallah hocam.....

4 GB'tan sonra internet duruyor, ama 4 GB. telefon için çok çok iyi bir kapasite

hızı bulunduğunuz yere göre değişiyor, oturduğunuz çevredekilere, eşe dosta sorun, mümkünse deneyin, İstanbul'daysanız İstanbul'un %90'nında hız tatmin edici, çoğu zaman 3-6 Mbit arası bir hız alıyorum ben, ortalaması bu

seç paketindeki 1 gb'lık internette hız 1 gb'dan sonra 96 kbps'ye düşüyor

bunda 4 gb'tan sonra 1 kbps'ye düşüyor ( yani duruyor diyebiliriz buna - ek fatura gelmemesi için avea 1 kbps olayına girmiş anlaşılan )

yalniz hocam konuda bir akasin bahsettigi gibi avea faturalida kisiyi istegi disinda özel sitelere abone yapıp faturayi kabartıyormuş doğru mu?

• 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.