Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Ben bugün itibariyle seç 500 tarifesini bırakıp vodafoneye taşıdım paketimi. 30 lirayken iyiydi zaten ben dakikaları ve sms leri pek kullanmıyodum. altı aydan sonra 38 lira oldu aradım itiraz ettim yapacakları bişey olmadığını söylediler. 38 i bırak 9720 mi neymiş o numaraya mms atmışmışım kırkın altında fatura gelmemeye başladı bende iptal ettim.

vodafone hangi tarifeye geçtiniz, sınırsız interneti olan uygun bir tarife var mı

Cepnet :)9

Cepnet müşteri alımına açık mı???

Bi de ne kadar kullanımdan sonra hız düşüyor acaba???

• quote:

Ben bugün itibariyle seç 500 tarifesini bırakıp vodafoneye taşıdım paketimi. 30 lirayken iyiydi zaten ben dakikaları ve sms leri pek kullanmıyodum. altı aydan sonra 38 lira oldu aradım itiraz ettim yapacakları bişey olmadığını söylediler. 38 i bırak 9720 mi neymiş o numaraya mms atmışmışım kırkın altında fatura gelmemeye başladı bende iptal ettim.

seç tarifesine zam mı geldi

yoksa seç tarifesi ile yeni nesil tarifeleri mi karıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

quote:

quote:

vodafone hangi tarifeye geçtiniz, sınırsız interneti olan uygun bir tarife var mı

14 tllik vardı alıma kapanmış..

50 mb dan sonra hız düşüyor.

+

64 kbpss hız veriyor eskiden 96 idi ama. .

Bitmeseydi süper olurdu

Gerçeği ben ilk çıktığndan beri kullanıyorum 7.99

10 tl veriyorum şimdi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

quote:

quote:

14 tllik vardı alıma kapanmış..

50 mb dan sonra hız düşüyor.

+

64 kbpss hız veriyor eskiden 96 idi ama. .

Bitmeseydi süper olurdu

Gerçeği ben ilk çıktığndan beri kullanıyorum 7.99

10 tl veriyorum şimdi.

yeni nesilde 2 GB + sonrası 128 kbps'de internet kullanan biri için cepnet hikaye imiş malesef............

• @
    gaggag

orası öyle ama cepnette beklentilerini karşılıyor ama ;)
  • quote:

@
    gaggag

orası öyle ama cepnette beklentilerini karşılıyor ama ;)

50 mb da çok az be hocam

insan kullanmaktan korkar bitecek diye

tabi sınırsız olması bir avantaj

yanlış anlamadıysam şu an cepnet satın alınamıyor sanırım
  • Ya arkadaşlar önceden iyiydi de şimdi 40 lira gelmesi koyuyor adama :)

Ben fazla konuşma yapmam hatta sms de göndermem gibi yani sırf internet fiyatı uygun olan bi tarife yok mudur acaba? (turkcell, vodafone, avea)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taahutumun 10. ayina giriyorum ve bende mobilvizyon iptalinden sonra alinan para 35.5 tl. nasil sizde 40 olmus anlamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 11 Şubat 2013; 22:25:50 >
  • bu arada bu tarifenin kapanma gibi bir olayi yok yakin zamanlarda degil mi? boyle guzel bir tarifenin alternatifi yok.

• Pardon arkadaşlar yeni nesil yazicagima seç yazmışım. Yeni nesil 500 tarifesinde idim sırf interneti icin almıştım altı ay sonra 35 olacaktı ama avea boş durmadı 38 lira yaptı. Hadi onada razı olacaktım bu sefer 9720 ye mms gondermisim sozde neresi olduğundan haberim yok 42 lira fatura geldi. Müşteri hizmetlerini aradim bozuk plak gibi ayni şeyleri söylüyor. Benim tarife ucreti neden arttı diyorum sözleşmede yazıyor diyo. Bana bayi öyle bir bilgi vermedi diyorum yine sözleşme de yazıyor diyo. Hadi onuda gectim bu mmsler ne diyorum siz atmissiniz diyor atmadım diyorum ısrarla atmışsınıdır diyo. Hadi tamam dedim forumda yeni nesil 1000 tarifesini 19 liraya kullanan var diyorum banada bi indirim yapin diyorum sistemin size indirim tanimlamasi lazim diyor o yapamazmis bende iyi siz bilirsiniz indirim yapamiyorsaniz bende başka operatore gecerim dedim indirim yapamayacagini soyledi bende telefonu kapatır kapatmaz direk vodafoneye gittim hatti tasi dedim on ödemeli herhangibirine onlarda evraklari doldurup sim kartimi verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 11 Şubat 2013; 23:07:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

taahutumun 10. ayina giriyorum ve bende mobilvizyon iptalinden sonra alinan para 35.5 tl. nasil sizde 40 olmus anlamadim.

Hocam ben taahhut vermedim. Numara tasima ile geldim ilk alti ay 30 sonrasinda 35 olacakti ama olamadi avea hemen gecirdi. Oda yetmedi sacma sapan numaralara mms atmisim diye faturami sisirdi. Zaten mms le ne işim olur wiber, whats app, tango, wechat ve bunun gibi onlarca program mail face twitter ve sınırsız internet varken kim mms ile uğraşır.
  • quote:

quote:

taahutumun 10. ayina giriyorum ve bende mobilvizyon iptalinden sonra alinan para 35.5 tl. nasil sizde 40 olmus anlamadim.

Hocam ben taahhut vermedim. Numara tasima ile geldim ilk alti ay 30 sonrasinda 35 olacakti ama olamadi avea hemen gecirdi. Oda yetmedi sacma sapan numaralara mms atmisim diye faturami sisirdi. Zaten mms le ne işim olur wiber, whats app, tango, wechat ve bunun gibi onlarca program mail face twitter ve sınırsız internet varken kim mms ile uğraşır.

anladim hocam. aveanin huyudur bu yapmadiginiz seyleri yapmis olarak kakalar. gerci ayni sey turkcell de de oldu. en iyisi faturasiz. faturali olunca gecirdikce geciriyorlar. keske vdfa gecmeseydiniz sonraki ay mms muhabbeti olmazdi arada sirada oluyor.

simdi vdf da hangi tarifeyi ne kadara kullaniyorsunuz?

• beyler 10 liralık fark için vodafonun veya turkcell in internetsiz paketlerine geçeceğinize winat9 ile hergün 2-3 dakkanızı ayırarak ayda 20-30 tl kazanırsınız.
  • quote:

quote:

quote:

anladim hocam. aveanin huyudur bu yapmadiginiz seyleri yapmis olarak kakalar. gerci ayni sey turkcell de de oldu. en iyisi faturasiz. faturali olunca gecirdikce geciriyorlar. keske vdfa gecmeseydiniz sonraki ay mms muhabbeti olmazdi arada sirada oluyor.

bilmiyom valla cebine göre tarife öyle bişey dedi bende farketmez geçir dedim. ofiste ve evde zaten internetim var 30 lira iken baya iyiydi sınırsız net ama 40 küsür olunca vazgeçtim biraz böyle netsiz takılalım bakalım adam akıllı bi sınırsız internet kampanyası filan olursa ona geçerim artık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bilmiyom valla cebine göre tarife öyle bişey dedi bende farketmez geçir dedim. ofiste ve evde zaten internetim var 30 lira iken baya iyiydi sınırsız net ama 40 küsür olunca vazgeçtim biraz böyle netsiz takılalım bakalım adam akıllı bi sınırsız internet kampanyası filan olursa ona geçerim artık.

Yanlış yapmışın aga

• İyi forumlar arkadaşlar...Yeni nesil 500 tarifesindeyim(ekstra değil, yeni nesil 500)...Bilinçli bir kullanıcıyım ve hiç bir şekilde tarifemin bana verdiği koşulların dışına çıkmıyorum.Yanlız son iki aydır bana gelen faturalar çok canımı sıkmaya başladı.Yeni nesil 500 tarifesindeyim %25 indirimim var ve tarifeme ek Galaxy Note 2 cihazı almıştım.Faturamda canımı sıkan durum şu son iki aydır gelen faturalarımın detaylarına bakıyorum. Devlete ödenen vergiler kısmındaki vergilerin hepsinin toplamı 10 TL yi buluyor.Önceki ay fatura detaylarımla kıyaslıyorum ve son iki aydır gelen faturada devlete ödenen vergi denip toplamda benden 10 TL gibi bir para kesiyor kanıbozuk Avea.Bir insandan devlet hiç 10 TL vergi kesermi yahu.MH yi aradım konuştum dedim 2 aydır benden 10 TL sadece vergi deyip kesiyorsunuz bu kadar ücreti devlet insandan kesmez zaten diğer faturalarımda bu kadar vergi saçmalığı denilip bu kadar para kesilmiyordu.MH diyor vergi ücretleri standarttır bende diyorum ben işte son iki aydır o standart ı göremiyorum diğer faturalarıma bakarsanız anlarsınız.Anormallik var bu kesintilerde ama gerzek anlamıyor.Dedim sizleri Tüketici hakları mahkemesine şikayet edeceğim bir insandan 10 TL vergi alınırmı yahu...Ben inanmıyorum devletin bu kadar vergi alacağına avea devlet vergisi diye gösterip paralarımızı tırtıklıyor...Neyse özetle benden son iki aydır toplamda her ay devlet 10 TL vergi alıyor bence bu durum anormal.Ben bu gidişle Avea ya dava açacağım.Sizin faturalarınızda da bu kadar çok vergi kesintisi varmı? (Her ay 10 TL vergi ödüyorum bu kadar saçmalık olmaz yahu...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRaGoRYoN -- 13 Şubat 2013; 11:49:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DRaGoRYoN

İyi forumlar arkadaşlar...Yeni nesil 500 tarifesindeyim(ekstra değil, yeni nesil 500)...Bilinçli bir kullanıcıyım ve hiç bir şekilde tarifemin bana verdiği koşulların dışına çıkmıyorum.Yanlız son iki aydır bana gelen faturalar çok canımı sıkmaya başladı.Yeni nesil 500 tarifesindeyim %25 indirimim var ve tarifeme ek Galaxy Note 2 cihazı almıştım.Faturamda canımı sıkan durum şu son iki aydır gelen faturalarımın detaylarına bakıyorum. Devlete ödenen vergiler kısmındaki vergilerin hepsinin toplamı 10 TL yi buluyor.Önceki ay fatura detaylarımla kıyaslıyorum ve son iki aydır gelen faturadadevleteödenen vergi denip toplamda benden 10 T

mesajın yarım kalmış tam olarak anlaşılmıyor hocam.........

+

yeni nesil 35 TL. idi, 38 TL. oldu..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaggag -- 13 Şubat 2013; 11:43:13 >
  • korka korka da internet kullanılmıyor ki aga
  • Mesaj yarım geldi arkadaşlar.Düzelttim sizden cevap bekliyorum.Canımı sıkmaya başladı bu durum.Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DRaGoRYoN

Mesaj yarım geldi arkadaşlar.Düzelttim sizden cevap bekliyorum.Canımı sıkmaya başladı bu durum.Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

vergiler bildiğiniz üzere yüzde ile alınıyor. bende son iki faturaya baktığımda vergi miktarlarının farklı olduğunu görüyorum. aralık ayı 25 liralık faturanın vergisi 7 lira iken ocak ayında 44 liralık faturanın vergisi 12 lira mesela. şunu söyleyeme çalışıyorum, aldığınız hizmetteki fatura tutarını etkileyen değişimler (paketler, cihazlar vs.) verginizi de değiştiriyor. cihazı yeni aldıysanız onun vergileri eklenmiş olabilir.

4 kalem vergi olması lazım faturanızda, % lik dilimleri de belli buna göre bir hesaplayın fatura tutarınıza göre. farkındaysanız devlet tek kalemde %25 vergi bile alabiliyor :)
    Özel İletişim Vergisi (5%)
    Özel İletişim Vergisi (%25)
    Katma Değer Vergisi (%18)
    Telsiz Kullanma Ücreti (sabit)

ek: böyle yazınca ne kadar soyguncu bir politika izlendiği daha belli oldu, %25+%18+%5+1.31TL... operatörlere kızmaya gerek yok vergiyi koyanlar bizi soyuyor resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 13 Şubat 2013; 12:13:58 >

• 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.