Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AKK yok değil mi bunda malum telekom iştiraki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: technovaland

AKK yok değil mi bunda malum telekom iştiraki :)

var malesef 2gb sonra hiz 128kpss oluyor
  • merhaba,

DELL work station olarak ortalama fiyatta en iyisi hangi model acaba?

bilgi icin tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maddate -- 17 Mart 2012; 19:01:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vyc

quote:

Orijinalden alıntı: webconn

Yıllardır turkcell kullanıyorum ve sınırsız internet yapmadı bakalım atak olarak birşey olabilir

Turkcell atak olarak hic bisey yapmaz cunku turkcellin onceligi kalite oyuzden ucuz veya piyasayi kiracak veya rakip bi tarife gelmez. Turkcellde calisan bi arkadasim soyledi turkcell asla ucuz olmaz diye.

O şekilde hem abonelerini hem de kendini avutuyor ama giden gidiyor kolayda gerigelmez ben 4 hat taşıdım 2,5 yıl oldu hiç kimsede bilmeden konuşmasın aveada sorun yok ama bilmem şimdiki tarifeler bayağı yığılım olacağını gösteriyor bu bence kötü,santral ve verici baz yetersizliği olursa kötü çaık olupta çalmama karşı yöne kapalı görünme riski oluşabilir,santrallere ve bazlara da bayağı yatırım gerekir,aman siz gelmeyin biz böyle mutluyuz Avea zaten size göre çekmiyor datası da kötü ne yapacaksınız siz Turkcel de kalın lütfen..

• quote:

Orijinalden alıntı: derin07

quote:

Orijinalden alıntı: vyc

quote:

Orijinalden alıntı: webconn

Yıllardır turkcell kullanıyorum ve sınırsız internet yapmadı bakalım atak olarak birşey olabilir

Turkcell atak olarak hic bisey yapmaz cunku turkcellin onceligi kalite oyuzden ucuz veya piyasayi kiracak veya rakip bi tarife gelmez. Turkcellde calisan bi arkadasim soyledi turkcell asla ucuz olmaz diye.

O şekilde hem abonelerini hem de kendini avutuyor ama giden gidiyor kolayda gerigelmez ben 4 hat taşıdım 2,5 yıl oldu hiç kimsede bilmeden konuşmasın aveada sorun yok ama bilmem şimdiki tarifeler bayağı yığılım olacağını gösteriyor bu bence kötü,santral ve verici baz yetersizliği olursa kötü çaık olupta çalmama karşı yöne kapalı görünme riski oluşabilir,santrallere ve bazlara da bayağı yatırım gerekir,aman siz gelmeyin biz böyle mutluyuz Avea zaten size göre çekmiyor datası da kötü ne yapacaksınız siz Turkcel de kalın lütfen..

Avea calisioo

• bence pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

Suan vodafon cep ozgur tarifesindeyim turkcelldrn geceli yaklaşik 4 ay oldu şuan aveaya geçebilirmiyim?

geçebilirsiniz
  • #Internet APN ve WAP üzerinden gerçekleştirilen kullanımları kapsamaktadır. Yurt dışı ve mobilvizyon kullanımlarını kapsamaz.

Bu ne demek ? Edge üzerinden internet erişimi de ücretsiz değil mi ?

Şu anda ben faturalıdan faturasıza geçsem sonra bu tarifeye kaydolsam ne kadar süre gerekir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burActive

Yeni Nesil Tarife Devri Başladı! Şimdi Avealılar yepyeni her şey dahil tarifelerin rahatlığını yaşıyor.

Siz de Avea'nın her şey dahil tarifelerinden birini seçin SMS'i, İNTERNET'i dert etmeyin, içiniz rahat etsin, hayat size kalsın.

İşte Yeni Nesil Tarifelerimiz:

Her Yöne 200 dakika, Her Yöne 2000 SMS ve 200 MB Cepten İnternet

Her Yöne 500 dakika, Her Yöne 2000 SMS ve Sınırsız Cepten İnternet

Her Yöne 1000 dakika, Her Yöne 2000 SMS ve Sınırsız Cepten İnternet

Her Yöne 1500 dakika, Her Yöne 2000 SMS ve Sınırsız Cepten İnternet

Her Yöne 3000 dakika, Her Yöne 2000 SMS ve Sınırsız Cepten İnternet

Gerçekten çok güzel oldu bu yeni tarifeler

bunlar faturalı hat için mi?

• Gerçekten güzel tarifeler...Mesela Turkcellin Full paketi HY100 dk + HY1000 sms + 1gb 59tl...Bunda hem fazlası var hem daha ucuz...Bu tarifelerle çok büyük abone patlaması yaşar Avea...Amaaa mevcut abonelerini biraz daha düşünmesi gerekiyor...Gelen gitmesinide bilir...
  • avea'nın interneti nasıldır arkadaşlar...
  • #Internet APN ve WAP üzerinden gerçekleştirilen kullanımları kapsamaktadır. Yurt dışı ve mobilvizyon kullanımlarını kapsamaz.

Bu ne demek EDGE ile internet girişlerinde internetten para kesecekmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Life35

#Internet APN ve WAP üzerinden gerçekleştirilen kullanımları kapsamaktadır. Yurt dışı ve mobilvizyon kullanımlarını kapsamaz.

Bir sıkıntı yok, Edge ile de girsen 3g ile de girsen internet apn yi kullanıyorsun zaten
  • quote:

#Internet APN ve WAP üzerinden gerçekleştirilen kullanımları kapsamaktadır. Yurt dışı ve mobilvizyon kullanımlarını kapsamaz.

Yani sınırsız internet sadece Wap ve apn(2G-3G) üzerinden geçerlidir.Mobiltv gibi uygulamalar buna dahil değildir.
  • quote:

Hayır EDGE'den de 3G'den de girebilirsin.
  • Yarın gebzedeki avea bayisinden 30TL'lik tarifeye geçiş yapacağım.Elveda Vodafone
  • Vodafone atak yapar mi acaba?(internet konusunda)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WrathChild

16.03.2012 tarihi ve sonrası Avea'nın faturalı tarifelerinden faturasız tarifelerine geçiş yapıp sonrasında tekrar tarifeye gelen müşterilerden bir kereye mahsus KDV-ÖİV dahil 30 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.

Yani hattımızı faturasıza çevirsek önce daha sonra faturasızdan faturalıya geçmiş olup 30 liradan kullanabiliyor muyuz ?

Böyle bir saçmalık olamaz ya mevcut abone dışarıdan gelene göre fazla para ödeyecek :D

Geçin geçin avea ya işte abone olduktan sonra değeriniz yok ! :D

Yarında başka tarife çıkar dışarıdan gelene 1 lira Aboneye 10 lira nasıl olsa çantada kekliğiz :D

Yaptıkları AYIP ama ne diyelim AVEA ÇALIŞIYOR . .

Pazartesi Avea 'dan Vodafone 'a geçiş yapcam

• Fatura kesim tarihimi öğrenip ben de 30'luk tarifeye geçeceğim. Vodafone Cepnet resmen işkence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumcu3

quote:

Orijinalden alıntı: mesona

2000 sms az geliyorsa android markette bedava sms atabileceğiniz netle çalışan program var.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=me.blip
    istediğiniz kişiye sms atabilirsiniz. karşı tarafta ki telefon 3310 bile olsa mesaj gidiyor.

ben bu programı simdi sizin vasıtanızla ogrendim .nasıl kullanılır kurdum ancak hic bir sekilde mesaj yazamıyorum yada kişi ekleyemiyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. ? birde bu program mesaj gondermekn istediğimiz kişide de olması gerekiyor mu???,

Avea hatlara atılamadığını bilmiyordum. Rehberinize gelin orda kişilerde blip.me seçeneğinin oluşması lazım. Ben ordan atıyordum. Şimdi kullanmıyorum. Yalnız hatırlatmakta fayda var program çok şarj yiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.