Şimdi Ara

ekogas kullan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ekogas lpg dönüşüm sistemi nasıldır.
    Şu an piyasada en ucuz ve kredi kartı taksit yapma imkanı ile benim bütceme uyugn geliyor .
    1100 ytl 12 taksit.. Kullanan var mı yada bu sistem hakkında bilgi sahibi yada vadeli daha uygun şartlarda başka bi sistem öneren. malum bütce kısıtlı...

• Arkadaşım iki gün daha bekle sana kaç cevap gelecek ona göre karar ver.Herkes kafasını kuma gömmüş en iy marka biziz diyor,bir adet yetkili çıkıp size cevap yazmamış.Niye buraları takıp etmiyorlar edecekler arkadaşım etmeliler iletişim çağında internete bakmıyorlarsa boşverin gitsin illede bir yerli taktıracaksanız Atikeri deneyin adamlar çoştular gitti,helal olsun inşallah çok daha başarılı olurlar.Size önem vermeyene sizde bakmayın.
    quote:

Orjinalden alıntı: u555

bu ekogas lpg dönüşüm sistemi nasıldır.
    Şu an piyasada en ucuz ve kredi kartı taksit yapma imkanı ile benim bütceme uyugn geliyor .
    1100 ytl 12 taksit.. Kullanan var mı yada bu sistem hakkında bilgi sahibi yada vadeli daha uygun şartlarda başka bi sistem öneren. malum bütce kısıtlı...
  • eyvallah arkadaşım..
    Bizimde aradığımız ucuz kaliteli bi ürün. atiker taktiracaktım ama bonus kartım yok . ve 10 gune kadar ruhsatı cıkarmam lazım . yoksa cezaya girecek.
  • daha önceki arabama(reno 19) egogaz takdırdım.arabam o zamana kadar hiç sorun çıkarmamıştı.egogaz ı takdırınca arabamın her parçasını değiştirmek zorunda kaldım.hatta lpg sistemindeki mikser ve gaz kafasını bile değiştirdim.çünkü onlardaki sorun arabamı mahvetti.lpg sistemini aldığım paranın 5 katı masraf çıkardı.yeni aldığım arabayada sıralı sistem takdırdım,omvl marka..
  • teşekkürler bilgi için..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.