Bu arkadaşla takas yaptık. Ben buna başta g1deki şifreden emin değilim. G1e üye olunca gelir heralde şifre dedim. G1e üye olmuş şifreyi almış. Şifre yanlış diyor. Bu benim suçum değil.
Takas yaptığımızda sözü vardı borç 5-6 item verecekti. Onları vermeyeceğim diyor. by_che@hotmail.com şerefsizdir dikkali olun!!!
O sözü sana yediririm senin bana verdiğin şifreler yanlış bana item kitLeme şifresi bu dedin bende aÇarsam sana shardı vericem dedim verdiğin item kitLeme şifresi yanLış Sen doqru biLqiLéRi ver sonra karşıma qéÇ bişeLerLe suÇLa.
şikayet edildin.. hacı hacıyı mekke ' de it it dakkada bulur demiş atalarımız
sen nesin kime ne diyorsun hehe
quote:
Orjinalden alıntı: _Surprise_
şikayet edildin.. hacı hacıyı mekke ' de it it dakkada bulur demiş atalarımız
sen nesin kime ne diyorsun hehe
Katılım Zamanı: 3 Ağustos 2008
Lan ben bu forumu ne zmandır takip ediyorum herşeyi yazmakLa bi yere geLiniyorsa kusura bakmayın Bidaha foruma uqramayayım biLé.!
quote:
Orjinalden alıntı: EkmekVarYinMi
Lan ben bu forumu ne zmandır takip ediyorum herşeyi yazmakLa bi yere geLiniyorsa kusura bakmayın Bidaha foruma uqramayayım biLé.!
illa küfrettireceksin yani?
G1' e üye olunca gelen şifre yeni şifre olmuyor ki eski şifre devam ediyor kilitleme için.
EkmekVarYinMi'nin böyle bir şey yapacağına inanmıyorum.
Bak +7 Shard iÇin bana soytarıLık yapma Forumda 5 Taneye yakın takas yaptım hiÇ birinde sorun Çıkmadı verdiqin item kitLeme şifresi biLé yanLış bide geLmiş bana küfür ediyorsun Sana yakışan bu devam et NeyLe suÇLamak istiyorsan devam et hLL oLsun.
quote:
Orjinalden alıntı: EkmekVarYinMi
Bak +7 Shard iÇin bana soytarıLık yapma Forumda 5 Taneye yakın takas yaptım hiÇ birinde sorun Çıkmadı verdiqin item kitLeme şifresi biLé yanLış bide geLmiş bana küfür ediyorsun Sana yakışan bu devam et NeyLe suÇLamak istiyorsan devam et hLL oLsun.
benimkilerde çok sorun çıktı emin ol!
+
g1 e üye olunca alırım sen bana eskisinide ver dedi. ben hallederim dedi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme