Şimdi Ara

Ekip Yayınları Ygs Fizik Soru Bankası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11. Sınıfım, 2 hafta sonra ygs derslerimiz başlayacak dershanede konuyu işledikten sonra evde konuyla ilgili testleri bu kitaptan çözmeyi düşünüyorum.

Şu an fizik netlerim 8-9 civarında. Hiç çalışmadım konulara bu senenin konularını birde hatırladıklarımı yapıyorum. Sizce seviyeme uygun olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• al 11 sen senin için çok iyi olur. temeli hakkıyla atmış olursun bu kitabı bitirirsen
  • Cöp güvender al
  • ben aldım sorular öyle pek kolay degil bence ilerie çözmen daha mantıklı körfez yada final al onun yerine 2side video çözumlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

ben aldım sorular öyle pek kolay degil bence ilerie çözmen daha mantıklı körfez yada final al onun yerine 2side video çözumlu

Hocam senin umudunu kırmak istemem ama sana diyeceğim şu ; Kitabı alırsın başta bakarsın "OOO süper hepsinin çözümü var" diyip yumulursun. Sorular konuyu kavramalık değil malesef. Ağır sorulardan başlıyor ve sen çözdükçe soğuyosun. Ben 1 hafta moral bozuk gezmiştim o kitabı elime alınca ve sonrada onu bırakıp mustafa tekinayın çözümlü kitabına yöneldim ve sorular tam konuyu kavramalık ve kolaydı kocaman bir ohh çektim. Zaten ösym fiziği kasmıyor hocam zor soru bankasının ne gereği var ki ? Ha ama diyosan ki temelim var fiziğim iyi al derim. tüm soru tiplerini görmekle birlikte fiziğini geliştirirsin. Benim temelim çok yoktu konu kavramalık bişey arıyodum ama ekip zaman kaybı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.