Şimdi Ara

Ekip olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Donanimhaber 2005 den bu yana takip eden biriyimdir iyi veya bir çok olaylarimiz gecti bazen istedigimiz noktalari bazende istemedigimiz noktalari geldik çok dostum oldugu kadar cok dusmanlarda kazandik ama hic bir zaman kendimizi oldugumuzdan farkli gostermedim
    Donanimhaberde bir çok isim yapmis sunucularin alt yapilarinda yardimim olmustur cogu NANKÖR cıkmasina ragmen

Facebook adresimden olsun diyer hesaplarimdan olsun surekli belli başli arkadaslarimiz sunucu acmam için ısrar ediyor tekrardan açma ihtimalim büyük.
    Ama oyun icerisinde vakit ayiramiyorum işlerim dolayisi ile bu yüzden bana güvenilir 3-5 arkadaş gerekiyor kendi ekibim var aslinda ama o insanlarinda günlük oyuna ayirabilecekleri vakitler cok kısıtlı bu yuzden guven saglayabilecegim kişiler gerek bana oyun icerisinde sorumluluk verecegim Yetkileri ban atmak dc vermek gm sistem ile anos yapmak harici bir yetki vermiyorum item yaratma vb özellikler kesinlikle vermiyorum version sorunum olmadigini cogu arkadaş biliyor ama yinede ben Season 6 Episode 3 üsütünü çıkmak istemiyorum tabiki duruma göre yinede belli olmaz. Bu görevde yer almak isteyen arkadaşlar varsa konu altina yazarsa sevinirim.

Himmet BozoğLu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBMUPLAY -- 22 Eylül 2015; 5:19:07 >

• Himmet Bozoğlu nam-ı diğer KarayaK hala hotmail hesabımda eklisin MSN'den aktarıldı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahir Seymen -- 23 Eylül 2015; 13:27:48 >
  • Ekibe ekle beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahir Seymen

Ekibe ekle beni.

• Sunucu ismi TurkishMu olacak.
    Domain olarak tam bir kesinliklik olusturamadim.

TurkishMu eski sahipleri ile herhangi bir alakam yoktur onlarinda benimle TurkishMu secmemin sebebi Türk oldugumuzu belirtmek ( Global bir açiliş olacaktir . ) Site logolarda veya cogu yerde TurkishMu Yazacaktir ama domain ismimiz farkli olabilir yada ücretsiz bir domain bile olabilir.

Version 97d olacaktir.
    Ücretli Set Credi vb şatişlar mevcut olacaktir.
  • Millet özelden pm atiyor nasil bir forum oldu burasi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu oyunun çok fanı var ama nedense hiç indirip denemedim :)
    Bir gün dneicem senin serverda denerim artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.