Şimdi Ara

EKG çektirmem lazım randevu gerekir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 aylığına ismek in spor salonuna kaydolacağım, sağlık belgesi istediler, arkadaşım sağlık raporunu sağlık ocağından hemen gidip almış, ben de gittim EKG istedi, devlet hastanesinden alınıyormuş. Şimdi hastaneye gidip EKG bölümüne gitsem EKG çektirebilir miyim? Yoksa Mhrs den bir daha randevu mu alacağım. MHRS işi çok uzun sürüyor inşallah öyle değildir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

EKG Çektirmek İçin Randevu Gerekli mi?

EKG Randevu süreci, sağlık kuruluşuna ve hizmet türüne göre değişebilir. Genellikle, bir EKG çektirmek için randevu almanız gerekir.

Sağlık Ocağı EKG Çeker mi?

Bazı sağlık ocakları EKG hizmeti sunarken bazıları sunmaz. Sağlık ocağınızın EKG çekip çekmediğini öğrenmek için iletişime geçmenizi öneririz.

EKG İçin Nereden Randevu Alınır?

• Hastaneler: Hastanelerin çoğu, EKG çekimi için randevu almanıza olanak tanır.
    • Özel Tıp Merkezleri: Özel tıp merkezleri de genellikle EKG hizmetleri sunar ve randevu almayı gerektirir.
    • Sağlık Ocakları: EKG hizmeti sunan sağlık ocaklarında randevu almanız gerekir.

EKG Randevusu Nasıl Alınır?

Randevu alma adımları kuruma göre değişebilir, ancak genel olarak şu adımları takip edebilirsiniz:

• Kurumun web sitesini ziyaret edin veya telefonla arayın.
    • "EKG randevusu" veya "EKG için randevu" seçeneklerini bulun.
    • İstediğiniz tarihi ve saati seçin.
    • Kişisel bilgilerinizi girin ve randevunuzu onaylayın.

Önemli Not: EKG çekimi için genellikle aç veya susuz olmanız gerekmez. Ancak, herhangi bir özel hazırlık yapmanız gerekiyorsa, randevu alırken bunu kuruma sormanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Istanbuldaysan gecmis olsun kim bilir obur ayin kacina verirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain Houdini

Istanbuldaysan gecmis olsun kim bilir obur ayin kacina verirler

Allahım hayır olamaz. Ciddimisin birşeyim olmadığını göstermek için aylarca mı bekleyeceğim?
  • 70 bin nüfuslu ilçede 2 ay sonrasına veriyor. çok lazımsa özellere bi bak.
  • Bir arkadasimin 10gun once randevusu vardi doktor ekg demis 13eylule vermisler cok yogunmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi acile gidip şansımı deneyeceğim 10 dakikalık iş ne uzatıyorlar anlamadım
  • Ertesi güne randevu aldım aynı gün içinde EKG çektirip sağlık raporumu aldım çok da zor değilmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.