Şimdi Ara

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida- (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
44
Favori
76.986
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bataryaya baktım. sorun pilin boş olmasıymış. Prize takınca çalışmaya başladı Bu arada sorayım ne kadar şarjda bırakmak gerekir? Pil epey küçük çok uzun sürer mi?

@OlguErhan hocam senin a101'den tavsiye ettiğin sd kartı da aldım. fiyat olarak uygun ve 32 GB 4 mağaza gezdik ama başardım almayı. Ayrıca teşekkürler.
  • arkadaşlar torba kapandı diyor bu ne demek oluyor yardımcı olabilirmisiniz

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida-
  • quote:

Orijinalden alıntı: spookytr

bataryaya baktım. sorun pilin boş olmasıymış. Prize takınca çalışmaya başladı Bu arada sorayım ne kadar şarjda bırakmak gerekir? Pil epey küçük çok uzun sürer mi?

@OlguErhan hocam senin a101'den tavsiye ettiğin sd kartı da aldım. fiyat olarak uygun ve 32 GB 4 mağaza gezdik ama başardım almayı. Ayrıca teşekkürler.

Ah rica ederim iyi bulmuşsunuz kapış kapış gitti
  • o kadar dağa çıktım, en güzel yeri inişi kaydetmemiş cihaz. eve geldim kutusundan çıkardım bir baktım alev gibi yanıyor. su kabının içi buğulanmış. hafıza kartını çıkardım taktım bilgisayara ancak bir baktım dağdan iniş kısmı yok. epey sinirlendim bu duruma. acaba su kabında kullandığım için mi bu kadar ısındı? hep böyle ısınıp kendini kapatacaksa boşuna para verdik demektir. yaz geliyor hava sıcak...
  • quote:

o kadar dağa çıktım, en güzel yeri inişi kaydetmemiş cihaz. eve geldim kutusundan çıkardım bir baktım alev gibi yanıyor. su kabının içi buğulanmış. hafıza kartını çıkardım taktım bilgisayara ancak bir baktım dağdan iniş kısmı yok. epey sinirlendim bu duruma. acaba su kabında kullandığım için mi bu kadar ısındı? hep böyle ısınıp kendini kapatacaksa boşuna para verdik demektir. yaz geliyor hava sıcak...

bende de yapıyor öyle
    şarjı azalınca kapanıyor ısınıyorda ısınıyor.
  • SoSeriouS kullanıcısına yanıt
    Şarjı bitmemiş aslında. Soğuduktan sonra tekrar açtım yarısı duruyor şarjın. ısındığı için kapatmış kendini sanırım. su kabının dışında kullansak faydası olur mu acaba? su kabını kullanmadaki amacım da sinek böcek toz toprak olmasın kamera diye düşündüm. en son ucuz etin suyuna bağlıyacağız herhalde konuyu
  • En uygun nerden alabiliriz bu kamerayı arkadaşlar. Bisiklet ile gezerken çekim yapmayı düşünüyorum yazın
  • ben quadcopter ile çekim için kullanıyorum
    koruma kabı olmadan 1080p60 olarak
    şarj azalınca kayda başladıktan 2-3 saniye sonra kapatıyor kendini ısınmaya başlıyor.
    bir kaç kere oldu anlamadım. yazılım güncellemesi yapmayı düşünüyorum bakalım nolacak
  • H9 sj4000 den iyidir ama iste ben alirken sj4000 aldim h9 yeni duymustuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bende h9'u iki hafta once siparis ettim tahminimce bu hafta ulasir. 32 gb'lik bir micro sd kart almayi dusunuyorum fakat okuma ve yazma hizlari degisiyor, bu kamera ile 1080p 60fps cekim yaparken ortalama kac mb/sn islem yapiyor bilgilendirirseniz sevinirim.

• quote:

Şarjı bitmemiş aslında. Soğuduktan sonra tekrar açtım yarısı duruyor şarjın. ısındığı için kapatmış kendini sanırım. su kabının dışında kullansak faydası olur mu acaba? su kabını kullanmadaki amacım da sinek böcek toz toprak olmasın kamera diye düşündüm. en son ucuz etin suyuna bağlıyacağız herhalde konuyu

Su kabı fln kullanma lense birşey olmuyor. Ben başka bir aksion kamerasını bu çekimde toprak kum içinde kullandım bişi olmadı :https://www.youtube.com/watch?v=ONZaQAfKqro

• Dün bisiklet çekiminde aynısı bana oldu sürekli ısıdan dolayı kapandı parça parça video çektim leş gibi oldu.

Açık haldeyken çektiğimizde de kapanmayacak diye garantisi yok eğer kapanırsa koca bir çöp olur.
  • Staree kullanıcısına yanıt
    işin kötüsü ben kapandığını da anlamadım, zaten bir yandan can hıraş pedal çevirirken aklıma bile gelmedi. Bir kere de su kabı olmadan deneyeceğim inşallah zarar görmez. ama orasına burasına kum-toz kaçarsa dönüşü zor olur o yolun

ekleme

şimdi yabancı forumlarda tek tek arattım eken xioami yi go pro ve Sony kameralar için. Şu kabının içinde kullananlar benzer sorunu yaşamış. GoProlarda özellikle buğu epey sıkıntı yaratıyormuş. aslında düşününce mantıklı geldi. 1080p kayıt direk olarak işlemciye yük bindiren bir işlem. haliyle her türlü ısınacak bir de biz su kabıyla hava ile teması da kesince hiç soğumuyor. malzeme kalitesi ekenden kat kat iyi olan akıllı telefonlar bile uzun kayıtlarda ısınıyor her markanın. kap olmadan yine sıcak bir havada tekrar deneyeceğim çekimi. eğer tam çekerse kazanmazsa benim için sorun bitmiş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullockher73 -- 9 Mayıs 2016; 21:04:42 >

• quote:

işin kötüsü ben kapandığını da anlamadım, zaten bir yandan can hıraş pedal çevirirken aklıma bile gelmedi. Bir kere de su kabı olmadan deneyeceğim inşallah zarar görmez. ama orasına burasına kum-toz kaçarsa dönüşü zor olur o yolun

ekleme

şimdi yabancı forumlarda tek tek arattım eken xioami yi go pro ve Sony kameralar için. Şu kabının içinde kullananlar benzer sorunu yaşamış. GoProlarda özellikle buğu epey sıkıntı yaratıyormuş. aslında düşününce mantıklı geldi. 1080p kayıt direk olarak işlemciye yük bindiren bir işlem. haliyle her türlü ısınacak bir de biz su kabıyla hava ile teması da kesince hiç soğumuyor. malzeme kalitesi ekenden kat kat iyi olan akıllı telefonlar bile uzun kayıtlarda ısınıyor her markanın. kap olmadan yine sıcak bir havada tekrar deneyeceğim çekimi. eğer tam çekerse kazanmazsa benim için sorun bitmiş olacak.

Aşırı sıcak havada xiaomi su kapsız uzun soluklu bir çekim :https://youtu.be/XRZjihsNxf0

Yani su kabı olmadan bu modelinde sıkıntı çıkarmaması gerekli diye düşünüyorum.

Sakınan göze çöp batar misali, aman lense birşey olmasın - kıl toz kaçmasın derseniz kesin birşeyler olur

Su testisi su yolunda kırılır diyorsak eğer aksion kamerasıda aksionda kırılsın boşver ya

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

ekleme

Aşırı sıcak havada xiaomi su kapsız uzun soluklu bir çekim :https://youtu.be/XRZjihsNxf0

Sakınan göze çöp batar misali, aman lense birşey olmasın - kıl toz kaçmasın derseniz kesin birşeyler olur

Su testisi su yolunda kırılır diyorsak eğer aksion kamerasıda aksionda kırılsın boşver ya

Ne yalan konuşayım ne zaman düşeceksin diye baya bir izledim ama düşüşüne rast gelmedim.
    Bisikletim olmamasına rağmen ne yalan konuşayım sana imrendim. Bravo hocam...
    Buralar karaburun tarafı sanırım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: boraaaaa

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

ekleme

Ne yalan konuşayım ne zaman düşeceksin diye baya bir izledim ama düşüşüne rast gelmedim.
    Bisikletim olmamasına rağmen ne yalan konuşayım sana imrendim. Bravo hocam...
    Buralar karaburun tarafı sanırım ?

Foça semaları :)

Düştüğüm yerleri videoda kesip çıkartıyorum

Bu performanstan sonra dağ bisikletini satıp yol bisikletine geçtim walla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 10 Mayıs 2016; 12:08:37 >

• Koruyucu kap olmadan sıkıntısız çekerse tabiki herkes için sorun çözülecektir yalnız suda uzun süre çekim yaptığımızda koruyucu kap soğuyacak oda makineyi mi soğutacak ?

Diğer türlü suyun altında en fazla 1080p 10 dk çekeriz.

Bu arada bende bisiklet kaskına taktım tam tepeye hoş olmadı ağırlığı kafama baskı yaptı gibi hissettim ayarlayamadım, bir dahaki sefere bisiklet gidonuna takıp denemeyi düşünüyorum lakin teker sürekli sektiğinden kamera inşallah kötü çekmez.
  • Su içinde farklı olur diye tahmin ediyorum denemek lazım tabii, ama iyimserim. Su içine girdi mi otomatikman soğutma sağlamış oluyoruz. Sonuçta kabın içindeki ısı artıyor ama dış sıcaklığı da su ile düşürüyoruz. Susuz ortamdan kesin farklı olur

Olgu hocam video süper :)
  • bu ne;
    Regular Price:$119.61

mrb ben şuan sj4000 kullanıyorum su geçirmez kabında ses sorunu var, ve karınlık görüntüleri güzel değil h9 a geçmek istiyorum 44 dolar sj nin yanında uygun bile, ama bana çözünürlükten ziyade pil ömrü önemli eken sitesinde 2 saat giden modeller var daha ucuzsa onlardanda alabilirim varmı bildiginiz satan yer?
  • sj4000 kullanıcısıyım daha iyi pile ve ses kaydınada ihtiyacım var, eken h9 falan nasıldır ses konusunda hepsi mi aynı?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.