Şimdi Ara

Ek yerleştirmeler ve Taban puanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene ek yerleştirmelerde taban puanı uygulanır mı?

2 puanla üniversiteyi kaçırdım. Bu durumda bu üniversiteyi ek yerleştirmede tercih edemez miyim?

• edemezsin taban puanı uygulaması her yıl yapılan bişeydir,maalesef başka okullara yönel
  • quote:

Orijinalden alıntı: hande_yıldız

edemezsin taban puanı uygulaması her yıl yapılan bişeydir,maalesef başka okullara yönel

Kontenjan fazla artarsa bir ümit var gibi
  • quote:

edemezsin taban puanı uygulaması her yıl yapılan bişeydir,maalesef başka okullara yönel

Hadi yaa harbi mi bilmiyordum bunu kötüymüş biryere yerleşipte kayıt yaptırmayanlar ek tercih yapamıyor dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouljaBoy -- 18 Ağustos 2012; 11:27:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouljaBoy

quote:

Hadi yaa harbi mi hocam bilmiyordum bunu kötüymüş biryere yerleşipte kayıt yaptırmayanlar ek tercih yapamıyor dimi?

evet yerleşenler ek tercih yapamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouljaBoy

quote:

Hadi yaa harbi mi bilmiyordum bunu kötüymüş biryere yerleşipte kayıt yaptırmayanlar ek tercih yapamıyor dimi?

Evet bir yere yerleşipte kayıt yaptırsın da, yaptırmasın da ek tercih yapamıyor. Birde arkadaşın dediği gibi ilk tercihte yerleşemediğin bölümü ek tercihte yerleşemezsin malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faramir -- 18 Ağustos 2012; 11:34:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zıplayan fil

quote:

Ek yerleştirmede taban puan uygulaması her sene var. 2 puanla kaçırdıysan orayı yazamazsın. Hadi 1 kişilik kontenjana sadece sen yazsan bile almazlar seni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 oks taban ve tavan puanlar
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu an istedigim bölüm çoğu ünilerde dolu. kayıt yaptırmayanlar oldugunda bölüme ösym o boşlukları açıklayıp ona göre mi yapcaz ek tercihleri ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız arkadaşım 2puanla uzaktan eğitim gazetecilik kaçırdı

uzaktan eğitimde ek yerleştirme açılıyor mu tekrar yazsa girme şansı nedir onun yerine halkla ilişkiler yazsa orasu 340la almış bunun puanı 343 yerleşirmi oraya? cevap verin la.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogrenci4444

quote:

Orijinalden alıntı: Zıplayan fil

quote:

Ek yerleştirmede taban puan uygulaması her sene var. 2 puanla kaçırdıysan orayı yazamazsın. Hadi 1 kişilik kontenjana sadece sen yazsan bile almazlar seni

Her sene olduğunu öğrendim de bu sene kontenjandaki boşluk çok olursa bir umut olabilir mi diye düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.