Şimdi Ara

ek yerleştirmeler hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en fazla kaç okul için yedek olabiliyoruz ? örnek veriyorum en üste 2 tane benden yüksek tercih yazdim ama birini istiyorum. 3. siradaki tercihimi asil olarak kazandim önümdeki 2 tercihten de yedek olabiliyomuyum yoksa sadece biriyle mi sınırlı ?

• Bu yıl nasıl yapılacağını bilen yok...

Geçen yıl sistem kötü işledi...

Örnek vereyim, 5. tercihinizi kazandıydın, 4 ve 3 te hiç görünmeden 2. tercihte 267. yedek gösterdi sistem.

Oysa çocuk 3 yada 4. okula girecekken giremediydi. 2. tercihde zaten hiç gelme şansı yoktu. 3 ve 4 de yedek görünmediği için paşa paşa 5. tercihindeki okulda okudu.

İşin kötüsü bu öğrenciden düşük puan alanlar 3 ve 4 deki okullara girdilerdi sırf orada yedek göründüler diye...

Çok aile isyan etti ama ellerinden bir şey gelmedi.

Umarım bu yıl daha adaletli olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serbes

Bu yıl nasıl yapılacağını bilen yok...

Geçen yıl sistem kötü işledi...

Örnek vereyim, 5. tercihinizi kazandıydın, 4 ve 3 te hiç görünmeden 2. tercihte 267. yedek gösterdi sistem.

Oysa çocuk 3 yada 4. okula girecekken giremediydi. 2. tercihde zaten hiç gelme şansı yoktu. 3 ve 4 de yedek görünmediği için paşa paşa 5. tercihindeki okulda okudu.

İşin kötüsü bu öğrenciden düşük puan alanlar 3 ve 4 deki okullara girdilerdi sırf orada yedek göründüler diye...

Çok aile isyan etti ama ellerinden bir şey gelmedi.

Umarım bu yıl daha adaletli olur...

o zaman gitmek istemediğim okulları sırf puanı yüksek diye yazmamak daha mantıklı olucak sanırım. teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DGS Hakkında Küçük Bir Soru
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.