Şimdi Ara

Ek Tercihlerde Odtü İşletme Gelme İhtimali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ek Tercihlerde Odtü İşletme Gelme İhtimali
    İşletmeyi 0.2 puanla kaçırdım.Bence bu da sadece 1 kişiye tekabül ediyor.Ek tercihte yerleşmiş bir insan bir daha başka bir yere yerleşebiliyor mu ? Okulun zaten odtü ilk sene ortak dersleri alıp işletmeye geçiş yapma durumu var mı bilgilendirebilecek olan ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bi yere yerleştiysen ek tercih yapamıyosun hocam maalesef ama emin ol iktisat işletmeden çok daha sağlam bunu bölüme geçince anlayacaksın ben çok detaylı araştırmıştım,odtü iktisat meşhurdur bu arada verdiği eğitim bounden bilkentten biraz farklı :D ben de uluslararasındayım bu arada
  • Hocam bilkent gelecek diyorduk aldık bilkenti valla :D benim korktuğum da zaten araştırmalarıma göre baya zor dersleri olması.Zaten ucundan duymuştum zor diye ama araştırınca anladım.Hakkımızda hayırlısı olsun...Size de hayırlı olsun.Bi çay içeriz umarım müsait olursanız :)

• hocam ek tercih icin bos kontenjan olmasi gerekmiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bilkentte her şey uçmuş maşallah sbky ankara hukuku bile geçmiş ben de bi ara gelir heralde diye yazacaktım :D ama sonradan vazgeçmiştim parola sonsuza dek ottü,fakültelerimiz farklı maalesef sen iibf a dasın eski binada sbky lılarla birliktesin ben işletmecilerle iibf b deyim ortada bi yerde içeyiz çayı :d
  • Valla arka bahçede falan içeriz sıkıntı yok :D

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Hocam ben şey düşündüm;şimdi mesela yerleşip de kayıt yaptırmayan olursa başvurma vs gibi şeyler olabilir mi acaba diye.Ama sonradan saçma olduğunu düşündüm iktisata tabiyim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir de gecen sene odtu iktisat normal 418 puan, ek yerlestirmede 449la almis mesela cok yukseklmis puanlar

okul icinde gecis yapabilirsin belki veya hazirliktw calisip gecebilirsin cok istiyorsan

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Hazirlikta kırıkla mi hazirlansin diyorsun hocam?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.