Şimdi Ara

EK PUANIN DEĞERSİZLEŞTİRİLMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.osym.gov.tr/belge/1-26194/2016-osys-tercihleri-2016-osys-tercihlerinde-ek-puani-i-.html

ösym yeni bi klavuz yayınlamış ve örnek yerlestirme yapmış bu belgelere göre ek puanlılar kendi içlerinde sıralanmıyor tüm yerleştirme puanlılar arasında sıralanıyor yani ek puanlı 0,18 katsayılı yerleştirmeler 0,12 katsayılı yerleştirmeler içinde sıralanıyor hal böyle oluncada ek puanın bu yıl pek bi esprisi kalmamış, etkisiz hale gelmiş. yani ek puan işi bitmiş.

• Anadolu liselerinin içine edildi sıra mesleklerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kingslanding K kullanıcısına yanıt
    Meslekler düzgün mü içine edilsin :D

• hadi böle bişi yaptınız bunun haberi bugün mü verilir geçen hafta yayınlasana o zman
  • BlackEvill B kullanıcısına yanıt
    Bu zaten ocak ayından beri biliniyor hocam anlamayanlar için açıklama yapmışlar

• BlackEvill B kullanıcısına yanıt
    beni bin100 kişi geri attı 13 bininci oldum ek puan yüzünden
  • Astronmony kullanıcısına yanıt
    Ben anadolu mezunuyum. Fakat biliyorum mesleklerin nasıl olduğunu. Adamalar neredeyse hiç fizik kimya görmüyor. Görseler bile kaliteyi siz tahmin edin. Şimdi eğitiminin yarısı staj ile geçmiş adamlar diğerleriyle bir turuluyor. Hem de bu 0.18 puan sadece kendi alanları için veriliyor, yani kimseye haksızlık yoktu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vay anasını yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingslanding

Ben anadolu mezunuyum. Fakat biliyorum mesleklerin nasıl olduğunu. Adamalar neredeyse hiç fizik kimya görmüyor. Görseler bile kaliteyi siz tahmin edin. Şimdi eğitiminin yarısı staj ile geçmiş adamlar diğerleriyle bir turuluyor. Hem de bu 0.18 puan sadece kendi alanları için veriliyor, yani kimseye haksızlık yoktu.

2 yıllık bölümlere sınavsız geçiş hakları var onu kullanabilirler.

• Katsayı kalktı neticede ayrıcalıklarının olması gereksizdi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.