Arkadaşlar bu ek puan olayına takıldım. Ben ATL Makine mezunuyum. YGS-2 ek puanlı sıralamam 24.olarak gözüküyor (sadece YGS-2 diğerleri boş gözüküyor). Ama YGS-2 ile alan bölümlerin benimle bi alakası yok (fizik tedavi,hemşirelik,beslenme falan). Makine okuduğum için normalde bana YGS-1den ek puan gelmesi gerekmiyor muydu?
bilen yok mu?
mekatronikçi
kullanıcısına yanıt
normalde makineye hiç ek puan gelmemesi lazım,ygs-2 gelmesi de garip bölümün alan kodu kaç
quote:
Orijinalden alıntı: mekatronikçi
Arkadaşlar bu ek puan olayına takıldım. Ben ATL Makine mezunuyum. YGS-2 ek puanlı sıralamam 24.olarak gözüküyor (sadece YGS-2 diğerleri boş gözüküyor). Ama YGS-2 ile alan bölümlerin benimle bi alakası yok (fizik tedavi,hemşirelik,beslenme falan). Makine okuduğum için normalde bana YGS-1den ek puan gelmesi gerekmiyor muydu?
bende makinayım aynı şekil hiçbişi anlamadım o ek puan muhabbetinden bu ösym erken açıklıcam diye batırdı
quote:
Orijinalden alıntı: Timon
normalde makineye hiç ek puan gelmemesi lazım,ygs-2 gelmesi de garip bölümün alan kodu kaç
1987 - MAKİNE diye geçiyor.
mekatronikçi
kullanıcısına yanıt
kılavuzda da bahsetmemiş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme