Şimdi Ara

Ek Paket hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar, bende age of conanin ilki var. Arkadasim oynamayi birakti onun accountda ise bu ek paket kayitli. Simdi benim bilgisayarima sadece Age of conanin ilkini yukluyorum cunku ek paket yok bende, ben arkadasimin accountuyla benim bilgisayardan girsem bu ek paket bende aktif olmazmi? arkadasim o patchin icinde yukluyo falan bisiler dedi ama anlamadim tam:S ek paket cd sini kurmam sartmi ?

• rotgs için bişi yuklemen gerekmez son patch leri yuklemiş olman yeterli yani arkadaşının acc ile giriş yaparsan khitaiyede girebilirsin eger kendi acc ile girersen khitaiye girişin olmaz yani sen ek paketi almasanda ek paketi zaten yüklemiş oluyorsun onuda bir patch ile yukluyor.
  • khitaiye neki? galiba yeni bölge. 10 günlük beleş deneme oynayayım die dün oyunu activite ettim 1.5 yıl sonra girdim oyuna eski karekterlerime baktım pve serverindeki 80 lwl karakterimle bön bön şehir merkezini dolaştım. çin mahallesine giden yolu bulamadım gecenin bi vakti genel chattan sormama rağmen cevaplayan çıkmadı. drect 10 u denedim pcde vista yüklü xp ye dönmeye değmez 2gb ram vista ile yetersiz geldi. pc resmen sapır sapır döküldü zamanında da bu oyunu oynarken ekran kartını yaktıydım. furydeki karakterim 73 lwl de kalmış ona gireyim dedim en ücra köşede 75 lwl mobların orda bırakmışım oha yanii skillerimi düzenlemeye vakit bulamadan 77 lwl assas kesti vay bee dedim oyun ölmemiş yaşıyor uleyn denyo 1.5 senedir buradmı bekliyodun. bendekide şanssız bedevi olayı. nese lag felan idare edip biraz takıldım az sonra beni kesen adam dungeon için lf yazısını görünce işte o an resmen iğrendim az önce kestiğin bir adamla dungeon yapmak .. nasıl olcak bu iş ...sakat olay gerekyok denemeye deyip oyunu kapattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chakır

khitaiye neki? galiba yeni bölge. 10 günlük beleş deneme oynayayım die dün oyunu activite ettim 1.5 yıl sonra girdim oyuna eski karekterlerime baktım pve serverindeki 80 lwl karakterimle bön bön şehir merkezini dolaştım. çin mahallesine giden yolu bulamadım gecenin bi vakti genel chattan sormama rağmen cevaplayan çıkmadı. drect 10 u denedim pcde vista yüklü xp ye dönmeye değmez 2gb ram vista ile yetersiz geldi. pc resmen sapır sapır döküldü zamanında da bu oyunu oynarken ekran kartını yaktıydım. furydeki karakterim 73 lwl de kalmış ona gireyim dedim en ücra köşede 75 lwl mobların orda bırakmışım oha yanii skillerimi düzenlemeye vakit bulamadan 77 lwl assas kesti vay bee dedim oyun ölmemiş yaşıyor uleyn denyo 1.5 senedir buradmı bekliyodun. bendekide şanssız bedevi olayı. nese lag felan idare edip biraz takıldım az sonra beni kesen adam dungeon için lf yazısını görünce işte o an resmen iğrendim az önce kestiğin bir adamla dungeon yapmak .. nasıl olcak bu iş ...sakat olay gerekyok denemeye deyip oyunu kapattım.

AOC'nin en manyak,en muhteşem anına denk gelmişsin.İlk başta görev yaparsın,gruptan görev sonrası çıkar,ya sen grup üyesini kesersin yada o seni.Hard pvp deniliyor galiba bu olaya.Daha neler neler var.Raide giderken ufak bir çete keser önünü,res noktasıyla raid kapısı arasında mekik dokursun.Raid lideri bağırır nerdesin diye,dersin sende ''Ah bi gelebilsem''!
    Sinle furye ilk girdiğimde 45 lvllik barbar kesmişti beni.80 nere 45 nere.Ha güzel bişey mi,gezme abi 45 lvlik adamların mapinde.Ne işin var orda,millete item havası atarken şişler böyle.En kalabalık pvp serverı artık fury.Manyakların,psikopatlatların memleketi.Havası,suyu ap ayrı bir yer.Aksiyonu seviyorsan furye takılıcan,ölmeyide,acımadan öldürmeyide kaldırabiliyorsan,mas pvp nin dibine vururum diyorsan gezecen oralarda.Yok efendim düzenli bir hayatım olsun,evden kaleme,kalemden eve dersen benim gibi crom yolcusu olucan.
    Senin bahsetmiş olduğun olayı(seni kesenin,grup istemesi) bir zamanlar bende yadırgıyordum.Ama barbarın ülkesinde efendilik yapmak abes oluyor.Misal aqua bir zamanlar öyleydi.Fury gibi değildi,ama ne oldu,aqua bitti,fury tekrarlamak gerekirse en kalabılık pvp serverı oldu.Millet bunu istiyor,bunu seviyor.Adam yorgun bitkin eve döndükten sonra,rp yapayım ona göre adam keseyim gibi şeylerle uğraşmayıp,direkt olaya dalıyor.
    Hele keşdeki o grup pvp leri yokmu...Birde epic keşdeki ustalaların vs leri.Tam derslik alanlar.Kim ne yapıyor,hangi buffı atıyor,hangi comboyu yapıyor,eğitim yuvası.Baba beni epic keşe gönder!Nasılda canım çekti bak.

• hocam bende pve de başladım bu oyuna ilk zamanlar baya bi beleş oynama hakkı vardı server resmen arena gibi tıka basa dolu idi. online player fazlalığından guest yapmakta sıkıntı yaşıyoduk. benim de ilk başladığım server Crom o zamanlar sultan die ko dan da tanıdığım guild vardı ama bi terslik oldu türk guildi yerine o an oyundaki en iyi yabancı guilde girdim daha doğrusu bilmeden guildim oldu. hatta hatırlıyorum o serverde ilk kale savaşını sultan a karşı kaybettiydik sezarın hakkı sezara. bir kerelik bu tattan sonra bi halt oldu bizim guild arkadaşların tamammı warhammer online a geçti ben bide pvp için furyde karaker açtım işte onuda 73 yapmışım galiba 1 ay sonra felanda ben oyunu bıraktım. hehehee biliyom keş teki pvp zewkinide 80 olmak önmli bide pılı pırtı düzgün olmalı falan filan oradaki pvp tarzı hiç değişmemiş. eskidende girişten yol boyunca pvp gerçekten güzel. hatta 80 lwl lere trap koyup tam gaz kaçması bile zewkliydi fury den aklımda kalan manyak bi yabancı guild vardı 5-10 tane 80 lwl gelirler 30 lwl lerin oraya attan inmeden ordaki bebeleri keserlerdi ozaman bende 30 lwl im ana chattan veryansın bağırmalar adamlar sonunda benden gıcık kaptılar nerde bulurlarsa bulub kesiyolar ama chattan de küfrü yiyolar hatta adam yazıyor guilde yeni alım yapılacağını tabi ben dururmuyum anında başlıyom o guildin nasıl noob olduğunu felan anlatıyorum. karşılık olarak tabiki beni harita harita dolaşıp buluyolar oyun hakkı tanımıyolardı hehehehe güzel günlerdi hatta hiç unutmam 40 lwl yerinde guest yapıyom bi baktım o salak guilden ayı geliyor stealt pozisyona geçtim ama kaçabileceğim yer daraşmalık önümde su var sudan yürüsem anlıyacak nese ben çıkabileceğim kadar bi yere çeki,ldim adam fellik fellik beni can düşmanını arıyor oyundan çıkamam çıkana kadar görür beni keser zaten bi vuruşluk canım var 1 saate yakın bekledim tabi bu ara chattan güzel güzel küfürleşiyoz ranger arkadaşım geliyo deyince bende şafak attı o gelirse hiç kurtuluşum yok ben de gel şurdayım ora değil bura hesabı adamı uzaklaştırdım ve hızlıca ofline oldum. ertesi günü yine dalga geçme falan felan. bu vakitten sonra bu oyunu kaldırmam zor olucak yeni gelişmeleri tam olarak göremesemde oyuncu sayısındaki artış hatta dungeon lf yazıları bana ilk başladığımız anı anımsattı. dostlarım sizlere iyi oyunlar.

• @Chakır:

Şimdi söyle söyleym hocam,seninde dediğin gibi sezarın hakkı sezara:AoC okadar kötü bir oyunki,hayatımda oynadığım beleş oyunların hiçbirinde bukadar yüksek ms görmedim.AoC okadar kötü bir oyunki,her sınıf de-buffer,her sınıf buffer.Buda klavyeden 30 tuşa hükmedebilme yetisi istiyor.Lanet olsun beceremedim,gittim g13 klavye aldım.Şükür klavye benim yerime 5-10 tuşa basıyor.AoC okadar kötü bir oyunki-gerçi bu bütün mmolara özel- ,sınıflar arası denge bir türlü oturtulamıyor,yada yapılmak istenmiyor.Bir sınıf diğer sınıfı eziyor,ranger her sınıfı eziyor.AoC okadar kötü bir oyunki pramede denilen lanet bir sistemde bizlere cromda pvp yaşatmaya çalışıyor.Ne olurdu yani grupla değilde,random mini gamelere girsek.Gerçi bende bu pramedenin ekmeğini yiyenlerdenim.3 gard,1bs lvl 59 minilerini talan ettik,kimse 59 minisi yapmadı.

AoC okadar güzel bir oyunki,gerçekci grafikler,fatalty görselliği,muhteşem hyboria manzarasında bizlere oyun oynama imkanı sunuyor.AoC okadar güzel bir oyunki,yukarda değindim combo olayı kendine özgü ve oyuncuyu hem hıza,hem düşünceye sevk ediyor(Sinlerin el hareketlerinden hangi comboları yapıcağını kestiriyor,o yöne doğru koruma alıp,yapıcak olduğu comboya binayen taktikler geliştirmeye çalışıyorum.İşe yarıyor mu,hayır.Ama ben okadar oyun oynadım,hiçbirinin pvpsinde adamın el hareketine bakmadım).
    AoC okadar güzel bir oyunki,grublarda(raid,mini,grind hard pvp) her classa ihtiyaç duyuyorsun.Bir classın yerini diğer bir class zor dolduruyor.Buda ne pvp de kötü bir classı pvede,pve de kötü bir classı pvpde güçlü kılıyor.AoC okadar güzel bir oyunki,seni canından bezdirecek acayip,acayip craft işlerine sokmuyor(bu oyunu şuan oynamamdaki güzellikler arasında).AoC okadar güzel bir oyunki,en imba denilen class bile ölüyor.Ölümsüz kimse yok.AoC okadar güzel bir oyunki,basit raid mantığıyla(bazı classlara basit,dps sadece dps yapıyor,ama bir conq yırtınıyor) ve pvp item olayı ile,para kas,ticaret yap,devülasyon uygula gibi zımbırtılarlan uğraşmıyorsun.Pot paranı çıkar(maksimum günde 30 dk grind) gerisi hikaye.
    AoC okadar güzel bir oyunki,sırf pve serverında bile muazzam(tamam çokda muazzam değil,o prmade olayı gibi nedenlerden dolayı)pvp yaptırtabiliyor.

Ben AoC yi bu yüzden seviyor,bu yüzden nefret ediyorum.Yaşam gibi değil mi:Hiçbirşey kusursuz değildir.

Yenilik olarak, eski bilgileri okuduğum kadarı ile;One shout dönemi bitti,pvp ler uzun süreli(sinin pvp si 30 sn sürüyor,ya ölüyor ya öldürüyor),res kill kalktı,tier 3 ve tier 4 raidler eklendi(tier 3'ü bitiren yok),pvp lvl 10'a yükseltildi,yeni pvp itemleri eklendi,bu itemlere sahip olma zorlaştırıldı(token muhabbeti geldi),ms düzeltilmiş,classlar arası dengesizlik kalkmış(!),işte yeni map geldi,kurda ve kaplaana binebiliyorsun,yeni feat ağacı geldi her classa özel.Benim ilgilendiğim noktalar bunlardı,bunların dışında bir sürü düzeltme yapıldı.

Oyunda ms sorunu aşılsa,biraz daha class dengesi sağlansa,azcıkta reklam yapılsa oyuncu sayısı bayağı bi artar.Birde bana göre fury,crom gibi ayrımlar kalkmalı.Tek server olmalı,o serverın kanallları olmalı,bazı serverlarda full pvp,bazılarında full pve yapılmalı.Bu şekilde,benim gibi,keşde grind yaparken kendi kendine konuşup rp yapan-yapmaya çalışan- ,aynı zamanda da pvpsiz olmaz abi diyen kişilerin-kendimi nedense azınlıkta hissediyorum-can sıkıntısı ortadan kalkar.Oyun daha bir güzel olur.Ama tabi server değiştirmenin olduğu,birde bunun paralı olduğu bir yerde,funcom para kazanacak olduğu şeyi yok eder mi,tabiki hayır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ek MTV Hakkında
    2 yıl önce açıldı
    D-Smart Ek Paket Saçmalığı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.