Şimdi Ara

Ejderhalar Mirasi/ dwar.gen.tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://dwar.gen.tr/register.php?referrer=Glamorous Oyuna bu linkten baslarsaniz tum sorularinizi yanitlayip elimden geldigince yardimci olurum. Simdiden iyi eglenceler.


    «Efsane: Ejderhalar Mirası» – her oyuncunun tamamen bedava oynayabileceği online fantasy MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) oyunudur.

    Oyuna girdiğinizde Feo dünyasında kendinizi buluyorsunuz. Bu dünyada iki hakim ırk bulunmaktadır: magmarlar ve insanlar. Düşmanlıkları çok eskilere dayanan bu iki hakim ırkın aralarındaki savaş çoktandır devam etmektedir. Oyuna kaydolup oynamaya başladıktan sonra, birbirine kin besleyen bu iki taraftan birine katılıp, çatışmalarda yer almanız gereklidir.

    Oyun içerisinde çeşitli zırhlar ve silahlar ile oyun karakterinizi yaratıp geliştirebilirsiniz. Değişik iksirler ve sihirli maddeler sizlere amansız dövüşlerinizde rakibinizi yenmekte yardımcı olacaktır.

    OYUN ÖZelLİKLERİ

    "Efsane'nin" diğer MMORPG browser oyunlarından en büyük farkı - yeni çatışma sistemidir.
    Dövüşteki tüm hareketleriniz animasyonludur, bu yüzden sonucu görebilirsiniz. Artık logları okumak yerine, dövüşü bigisayar ekranında izleyerek dövüşlere katılabilirsiniz.
    Karakterinize giydirdiğiniz elbiseler ve silahlar sadece "Karakter Bilgisi" penceresinde değil, dövüş esnasında bilgisayar ekranına da yansıyacak. Karşınızda kim olduğunu anlamak istediğinizde, ekrana bakmanız yeterli olacaktır.




    PVP HER YERDE

    Bir soru sorabilirsiniz: zıt fraksiyonla dövüşler olacak mı? Doğrusu - kendi şehrinizi terk ettiğinizde, bu dövüşlere katılmamanız mümkün olmayacak!
    Büyük şehirler haricinde, aynı fraksiyona ait tüm şehirlerde, karşı ırktan düşmanlarla karşılaşıp saldırabilirsiniz.



    QUESTLER

    Bilmece çözmeyi sevenleri, "Efsane'de", çeşitli questler bekliyor. Büyük şehirlerde ve diğer yerleşimlerde, yüksek sayıda NPC ( Non-Player-Character), yer alacaktır. İlginç vazifeler (ve tabii ki ödüller) sizi bekliyorlar. Faaliyetlerinizin sonucu farklı durumlardaki tepkinize bağlıdır. Questlerin çoğu karmaşık, bu yüzden, faaliyete geçmeden önce düşünmeniz gerekecek.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.