Şimdi Ara

Ejderha Mızrağı Sevenler Buraya (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
2
Favori
31.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elbryan

quote:

Orijinalden alıntı: No Şuga

quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Arkadaşlar yaz alevi ejderhalarını bitirmeme çok az kaldı. Fakat bu kitaptan sonra hangi kitaba geçcem bilmiyorum. Hiç yan kitaplara takılmadan ana konudan gitmek istiyorum. Bu yüzden Ruhlar Savaşı serisiylemi devam etmeliyim sizce?

Hikayede geçen efsanevi karakterleri vs. anlatan yan kitapları çok severim, ben. Ama madem sen sevmiyorsun, Ruhlar Savaşıyla yardır gitsin.

Yardım için sağol. Bu arada yaz alevi ejderhalarında 500üncü sayfalardayım gerçekten çok zevkli. Fakat benimki eski basım diye olcak heralde çok fazla harf hatası var.

Eğlenceli bir kitaptı ,diye hatırlıyorum ben de.. Benim okuduğumun kapağı aşağıdaki gibiydi, akılda kalıcak kadar harf hatası yoktu.

Ejderha Mızrağı Sevenler Buraya

Not : Göz bebeğimiz olan Ejderha Mızrağı konusu, an itibariyle 4.sayfasına ulaşmış bulunuyor. Bu sürecin yaklaşık beş sene alması da garip bir durum ayriyetten. Sanırım ben de seriyi okumaya bu konuyu gördükten sonra başlamıştım Neyse, nostaljiye vurmayalım. Nice mutlu sayfalara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Şuga -- 10 Nisan 2010; 14:55:07 >

• No Şuga ben hâlâ ilk 3 kitabı okudum ne eşeğim yahuTartışmayı özlemişim,açıkçası sana ve diğer arkadaşlara da sorduğum sorular inanılmaz derecede komik,Ejderha Mızrağı aslında benim açımdan bir ilkti çünkü seri o kadar hoşuma gitmişti ki manyak gibi hata arıyordum,sorguluyordum.Seriden uzaklaşmamın baş sebeplerinden birisi de buydu zaten ama yaza kadar Huma Destanı'nı ve ilk 3 kitabı bitirdikten sonra diğer orijinal kitapları okumak vazifem oldu artık.Geçmişte sorduğum kıl soruları için de özür dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

No Şuga ben hâlâ ilk 3 kitabı okudum ne eşeğim yahuTartışmayı özlemişim,açıkçası sana ve diğer arkadaşlara da sorduğum sorular inanılmaz derecede komik,Ejderha Mızrağı aslında benim açımdan bir ilkti çünkü seri o kadar hoşuma gitmişti ki manyak gibi hata arıyordum,sorguluyordum.Seriden uzaklaşmamın baş sebeplerinden birisi de buydu zaten ama yaza kadar Huma Destanı'nı ve ilk 3 kitabı bitirdikten sonra diğer orijinal kitapları okumak vazifem oldu artık.Geçmişte sorduğum kıl soruları için de özür dilerim.

bu tarz farklı yazarların olduğu kitaplarda çeşitli tutarsızlıklar olabilir ama onun dışında tek yazarın elinden çıkan kitaplarda en çok önem verdiğim konulardan biri yarattığı evrenin tutarlılığı ve kendi içinde olabildiği kadar çelişmemesidir. O yüzden abartmadan olabildiğin kadar sorgulaman normal böyle şeyleri ama özellikle belirttiğim gibi abartmadan çok ince bazı noktalarda elbet ayrı noktalar olabilir.

Aslında muhtemelen senin soruların sadece seriden birkaç kitap okuduğun içindir soruların ama görmüşken bu tarz bir mesaj yazayım dedim bunu

Ben de şu an okuduğum seri bitince yaz alevi ejderhalarından başlayarak devam etmeyi düşünüorum seriye arada konudan öneri alırım yan kitaplar konusunda okuyanlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombilibili -- 10 Nisan 2010; 23:33:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

No Şuga ben hâlâ ilk 3 kitabı okudum ne eşeğim yahuTartışmayı özlemişim,açıkçası sana ve diğer arkadaşlara da sorduğum sorular inanılmaz derecede komik,Ejderha Mızrağı aslında benim açımdan bir ilkti çünkü seri o kadar hoşuma gitmişti ki manyak gibi hata arıyordum,sorguluyordum.Seriden uzaklaşmamın baş sebeplerinden birisi de buydu zaten ama yaza kadar Huma Destanı'nı ve ilk 3 kitabı bitirdikten sonra diğer orijinal kitapları okumak vazifem oldu artık.Geçmişte sorduğum kıl soruları için de özür dilerim.

Yok canım, ne özrü. Ejderha Mızrağı kitaplarımın hepsi arkadaşlara dağıldı, kendine alırken bana da bir set alıverirsin, tatlıya bağlarız.
    Domblibli'nin de dediği gibi, aşırıya kaçmadan sorgulamak iyidir. Fazla irdelersen, çıkacaklardan ben sorumlu değilim ama. İyi okumalar, yolun açık olsun.

• @No Şuga

Hocam profiline baktım da Büyükçekmecede oturuyormuşsun,bende Beylikdüzünde oturuyorum.Ejderha Mızrağı,Uunulmuş Diyarlar gibi serileri nerden alıyorsun?
  • En sonunda nihayet Ejderha Mızrağı'na başlayabildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

@No Şuga

Hocam profiline baktım da Büyükçekmecede oturuyormuşsun,bende Beylikdüzünde oturuyorum.Ejderha Mızrağı,Uunulmuş Diyarlar gibi serileri nerden alıyorsun?

Çevremde fantastik kitaplar bulunan bir yere hiç rastlamadım maalesef. Fakat Beylikdüzü Migros'un üst katındaki DnR'da ve alt katındaki kitap evinde var bir kaç tane. Ben daha uygun olduğun için Bakırköydeki sahaflardan alıyordum eskiden, fakat onlarda da artık pek bulunmuyor. Bulunsa da, tezgahın altında, kimsenin yıllardır satın almadığı acınası kitaplarla birlikte oluyorlar. Günümüzün 'müthiş' vampir kitapları ise, her zaman en önde tabiki. Neyse, 2.el istiyorsan üşenmeden Akmar'a ve çevresindeki sahaflara bakmanı öneririm. Yok, ben orjinal alacağım diyorsan, Migros'a bir bak . Eğer orada bulamazsan, Bakırköydeki Beyaz Adam'da da çoğu var. En azından bir kaç sene önce vardı. Şimdiki akıbetlerinden emin değilim.

• quote:

quote:

@No Şuga

Çevremde fantastik kitaplar bulunan bir yere hiç rastlamadım maalesef. Fakat Beylikdüzü Migros'un üst katındaki DnR'da ve alt katındaki kitap evinde var bir kaç tane. Ben daha uygun olduğun için Bakırköydeki sahaflardan alıyordum eskiden, fakat onlarda da artık pek bulunmuyor. Bulunsa da, tezgahın altında, kimsenin yıllardır satın almadığı acınası kitaplarla birlikte oluyorlar. Günümüzün 'müthiş' vampir kitapları ise, her zaman en önde tabiki. Neyse, 2.el istiyorsan üşenmeden Akmar'a ve çevresindeki sahaflara bakmanı öneririm. Yok, ben orjinal alacağım diyorsan, Migros'a bir bak . Eğer orada bulamazsan, Bakırköydeki Beyaz Adam'da da çoğu var. En azından bir kaç sene önce vardı. Şimdiki akıbetlerinden emin değilim.

Şu ana kadar Migros'daki kitapçılardan aldım zaten.Bakırköy de Beyaz Adam'dan başka önerebileceğin bir yer var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Nihilus -- 17 Nisan 2010; 19:07:08 >

• quote:

quote:

quote:

@No Şuga

Şu ana kadar Migros'daki kitapçılardan aldım zaten.Bakırköy de Beyaz Adam'dan başka önerebileceğin bir yer var mı?

Carousel ve yakınına yapılan yeni alışveriş merkezindeki kitap evlerine bakmadıysan, bak. Başka bir yer hatırlamıyorum o çevrede.

• Bugün, Güz alacakarlığın Ejderhaları kitabunı aldım, yarın başlıyorum. Çok övdüler, umarım severim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Bugün, Güz alacakarlığın Ejderhaları kitabunı aldım, yarın başlıyorum. Çok övdüler, umarım severim. :)

Dün aldım bende,iyi başladı kitap.
  • Kum saati gözlü büyücünün ejderhaları Türkiye'ye geldi mi?
  • quote:

quote:

quote:

@No Şuga

Bakırköy'de Caraousel ve Town Centerdaki Teknosalar, D&R birde İstanbul Caddesinde bir kitap evi açılmış oraya bak. Teknosalarda Ejderha Mizragi ve Unutulmus Diyarlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: TekenDuis Mortal

Kum saati gözlü büyücünün ejderhaları Türkiye'ye geldi mi?

Henüz çıkmadı çeviride şu an. Normalde şimdiye kadar çıkmış olması lazımdı bildiğim kadarıyla asıl planda ama çeviri işi uzun sürdü planlanan zamandan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

quote:

quote:

@No Şuga

Bakırköy'de Caraousel ve Town Centerdaki Teknosalar, D&R birde İstanbul Caddesinde bir kitap evi açılmış oraya bak. Teknosalarda Ejderha Mizragi ve Unutulmus Diyarlar var.

Unutulmuş Diyarlar'ın sadece Kara Elf serisini okudum gerisini okumayı düşünmüyorum.Drizzt'in kişiliği hariç fazla sarmadı kitap.Ejderha Mızrağı da burada var zaten.Unutulmuş Diyarlar'dan kat kat iyi bir kitaba benziyor.

• Biraz rahatsız olduğumda dolayı bu zaman kadar ilk kitabın 1. kısmını bitirebildim. İlk kısım için söylebileceğim şeyler: bazı yerlerde sıkıldım, bazı yerler çok sürükleyiciydi. Nehiryeli'nin olayı dudaklarımı ısırmama sebep oldu. Bayağı bir üzülmüştüm. Kısmetse bugün 2.kısmı yarılayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Biraz rahatsız olduğumda dolayı bu zaman kadar ilk kitabın 1. kısmını bitirebildim. İlk kısım için söylebileceğim şeyler: bazı yerlerde sıkıldım, bazı yerler çok sürükleyiciydi. Nehiryeli'nin olayı dudaklarımı ısırmama sebep oldu. Bayağı bir üzülmüştüm. Kısmetse bugün 2.kısmı yarılayacağım.

Hocam 2. kısmını bir kerede okumanı öneririm çok daha eğlenceli olur
  • Güz Alacakaranlığın Ejderhaları'nın kapağındaki kadın Altınay mı?Raistlin ve Camaron'un ablasından bahsediliyor birde.
  • @Darth Nihilus

Evet hocam altinay o. raistlin ve caramon'un ablası da kitiara oluyo
    yazması lazım aslında kitapta yazmıyor mu?
  • Evet, Raistlin ve Caramon'un ablası Kitara. Kitapta yazıyor.

TekenDuis Mortal,

Dün 2.kısmı hemen hemen bitirdim sayılır. Bugün tam anlamıyla bitereceğim. Aslında dün bir çırpıda bitirecektim ama feci uyku çöktü. :D Zaten heyecanlı bir yerde bıraktım, devamını okumak için sabırsızlanıyorum ve hain'in ki olduğunu acayip merak ediyorum. Yarın kısmetse 2 ve 3. kitapları alacağım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.