Eizo firması, yeni monitörü FlexScan EV2436W-FS'i duyurarak ürün gamını genişletiyor.
EV2436W-FS, 24.1-inç boyutunda ve 1920 x 1200 piksel (WUXGA) çözünürlüğünde IPS (In-Plane Switching) panel ile ön plana çıkıyor. IPS panelin, TN panelli çözümlere kıyasla daha geniş görüş açıları ve gerçeğe daha yakın renkler sunduğunu hatırlatalım.
178 derece yatay / dikey görüş açısına, 1000:1 kontrast oranına, 6 ms tepki süresine ve 300 cd/m2 parlaklık seviyesine sahip monitörün yüksekliği 195 mm değiştirilebiliyor ve monitör istendiğinde 90 derece dikey konumda kullanılabiliyor.
1 watt ses çıkış gücüne sahip hoparlörlerle ve DVI-D, VGA, DisplayPort girişleriyle donatılan FlexScan EV2436W-FS'in, 22 Ağustos'tan itibaren, iki farklı renk seçeneğiyle, 698$ fiyatla satılması planlanıyor.
Assassin's Creed aklıma geldi duygulandım :(
quote:
Orijinalden alıntı: mkt
Assassins Creed aklıma geldi duygulandım :(
Ağlama benide ağlatacaksın
Bence grafik tasarım ve fotoğrafçıların kullanması artık bu fiyatlara geriledikten sonra farz olan monitörün
Eizo belli şeylerden kısmış olacak ki bu fiyata böyle bir monitör sunuyor. Bu model kötü değil, aksine çok güzel bir monitör, fakat Eizo'dan hep 1000$ üstü rakamlar görmeye alıştığımızdan böle düşünmek icab etti :)
Asus PA246Q ve Dell U24..'e rakip olarak hazırlanmış olabilir.
LG den ips led panel aldıysa bu fiyat normal gerçek ips japan paneller çok daha fahalı ve kaliteli
16:10 olması tasarımcılar için çok iyi olmuş fiyatı da fena değil.
eızo nun en ucuz mönitörü bu olsa gerek
quote:
Orijinalden alıntı: mkt
Assassins Creed aklıma geldi duygulandım :(
eizo değil ezio assasin deki karakter 6ms iyiymiş fotoğraf stüdyolarında bunların monitörlerinden var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme