Şimdi Ara

einhell süpürge set (en uyguna)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
11
Favori
8.553
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1- Einhell Power X-Change TE-VC 18 Li Solo Süpürge
    2- Einhell Power X-Change Akü 18V 1,5 Ah
    3- Einhell 18v Power X-change Hızlı Şarj Cihazı

takım olarak 335 tl ye alınıyor

einhell hem araç içi hem ev için el süpürgesi ve bataryası vede şarj aleti ....

süpürge+batarya+şarj aleti 3 lüsünden oluşan bir settir çalışabilmesi için
    hepsi takım olarak ta satılıyor ayrı olarak ta satılıyor ikili olarak ta

bi zamanlar bende evdeki aletler hiç çekmezken ve bozulmuşken bir arayışa girmiştim iyice araştırınca bu ev için satılanların
    bir hiçe yaramayacağına kanaat getirip bu kiti almıştım piyasada bosch ve ryobi ürünleri vardı ama bataryası, şarj aleti falan derken 500 tl üzerine idi ve ben 300 tl altına maal etmiştim şu anda da diğer markalar 500 tl altına maal edilmez.
    .
    18 volt olması ve LI-ION olması ve diğer einhell cihazlara uyumlu olması artıları
    ve çekiş gücü iyi (içini sıklıkla boşaltın ki çekiş gücü düşmesin),
    çalışma süresi iyi 30 dk çalışıyor zaten yarım saat demeden de şarj oluyor.

şiddetle tavsiye ediyorum bu seti, daha yüksek miliamperli batarya da tercih edebilirsiniz ama ben en uygunu olduğu için 1500 lüğü yeterli buluyor öneriyorum.

link 1 süpürge için ----->
    urun.n11.com
    Einhell Te-vc 18 Li Solo Akülü Süpürge ( Akü Ve Şarj Aleti Hariç - n11.com
    https://urun.n11.com/sarjli-supurge/einhell-te-vc-18-li-solo-akulu-supurge-aku-ve-sarj-aleti-haric-P327376373

link 2 batarya+şarj cihazı için ----->

einhell süpürge set (en uyguna) + einhell süpürge set (en uyguna)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 15 Aralık 2019; 12:5:11 >

• Dostum bir link felan koysaydın. En azından site ismi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selhamnes -- 15 Aralık 2019; 11:43:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu seti şunla geliştirebilirsiniz

Einhell USB Power Bank TE-CP 18 Li USB-Solo 50,5 tl (kargo ile)

telefonun şarjı bitti diyelim bunu bataryaya takıp usb sinden güç alıp şarj edebilirsiniz, usb mp3-4 çalar takıp dinleyebilirisniz, usb hoparlör takılabilir vs vs.

link 1 ----->

einhell süpürge set (en uyguna) + einhell süpürge set (en uyguna)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 15 Aralık 2019; 12:18:13 >

• Nokta mı link

• Linkle fiyat gelmezse linç gelir bak demedi deme

• lütfen az bekleyin linki kaybettim, inşallah fiyatta artışa gitmemişlerdir
  • aküsüz çakmak girişinden çalışıyor mu peki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • isyankar1976 kullanıcısına yanıt
    araç çakmak girişi 12 volt biliyorum ama bunlar 18 volt zaten süpürgede öyle bir giriş yok vede bataryada da.
  • hanım eve istiyor. böyle bir şey lazım. güçlümüdür nasıldır? arabada iş görürmü
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    güçlüdür, şüphe olmasın normal oda -yer temizliğide yapıyorum.

diğer ev için olan albenili görünen ama asıl görevini bile düzgünce yapamayan marka modellere bakmayın
    dikkat edin volt değeri hep düşüktür onların 3,6 volt .....7,2 volt vs, ya allah aşkına neden normal ağır olan ev süpürgeleri 2000 watt 2400 watt 3000 wattır çünkü emme gücü için yani vakum için çok elektrik gerekiyor o sebep düşük güç motorlarla bu iş olmaz .....
    .
    standart el süpürgesinin saatlerce şarj ediyorsunuz 1 kerelik kullanımında bile şarj yetmiyor bitiyor hemen 2-3 dk da
    bence çöptür onlar öyle şık vs göründüğüne aldanamam ben , gücü ve işlevi önemli.
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    1500 mah bataryası yarım saat gidiyor zaten çakmak girişinden güç almaya da gerek yok. ha daha yüksek batarya ile 1,5- 2 saat çalıştırabilirsiniz 5000 mah bataryayala mesela, tabi o batarya pahalı
  • Black decker aküsü uymaz değil mi buna?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VLCplayer kullanıcısına yanıt
    1.5 yeter diyorsunuz şark adaptör fişi 220 ye bağlanan şekilde değilmi resimlerde yok da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdim bende siparişi sizin tecrübenizi güvenerek 1.5 olam ilk batarya linki bitmiş 337 ödedim

• levoank kullanıcısına yanıt
    337 tl 3 parçaya mı ? .......
    .
    .
    tüh batarya+şarj ikilisi bitmiş valla, sadece batarya zaten 150 tl civarı, 85 tl lik şarj cihazı bedavaya geliyordu.

ama 199 tlye şurda var ilgilenen bakabilir ----->
    www.irhaltarim.com.tr
    Einhell Power X-Change Starter Kit -Şarj Cihazı + 1,5 Ah Akü - www.irhaltarim.com.tr
    https://www.irhaltarim.com.tr/urun/einhell-power-x-change-starter-kit-sarj-cihazi-1-5-ah-aku/9903

.
    .
    205 tl ye de var ----->
    urun.n11.com
    Einhell 18v 1,5 Ah Starter-kit Power-x-change Akü Ve Şarj Cihazı - n11.com
    https://urun.n11.com/yedek-aku-ve-sarj-cihazlari/einhell-18v-15-ah-starter-kit-power-x-change-aku-ve-sarj-cihazi-P307559032

• 1500 mah yada 1,5 a aküler 155 tllerde
    2000 mah yada 2 a lik aküler 185 tllerde
    3000 mah yadda 3 a lik aküler 240 tllerde

3000 mah + şarj cihazı 247 ve 249 a var bu kitte de şarz cihazı hemen hemen bedavaya geliyor

1-
    GittiGidiyor
    EİNHELL 18V 3,0AH PXC STARTER KİT AKÜ+ŞARJ CİHAZI Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/einhell-18v-3-0ah-pxc-starter-kit-aku-sarj-cihazi-502336588

2-
    GittiGidiyor
    Einhell 18V 3 Ah Akü ve Şarj Aleti PXC Starterkit Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/einhell-18v-3-ah-aku-ve-sarj-aleti-pxc-starterkit-493631621

• quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Black decker aküsü uymaz değil mi buna?
    valla bilmiyorum.
  • 219a satıldı dune kadar 3a olan kiti bekleyin düşer yine

• quote:

Orijinalden alıntı: levoank

1.5 yeter diyorsunuz şark adaptör fişi 220 ye bağlanan şekilde değilmi resimlerde yok da
    evet normal fiş ucu var evdeki prize takıp çalıştırıyorsunuz, şarj olunca yeşile dönüyor ışık
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

219a satıldı dune kadar 3a olan kiti bekleyin düşer yine
    kit dediğiniz süpürge+Batarya+şaj cihazı mı oluyor. Bunlar mı 219 TL'ye satıldı?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.