Ben geçen yıl 350 w olanı 29 liraya almıştım, fena değil 5-6 kez kullandım işimi gördü. Benim gibi az kullananların daha fazla para vermesine gerek yok.
ggde çin malı garantisizler kargo ile 24-25 tlye satılıyor burda kargo dahil 30 tl yapıyor. Ayrıca hızlı gönderi olmasıda bir avantaj
yaninda ucu geliyor mu acaba? bende arıyordum uygun bir ürün, 15 lira ikinci ele vereceğime bunu alirim.
quote:
Orijinalden alıntı: MySun
yaninda ucu geliyor mu acaba? bende arıyordum uygun bir ürün, 15 lira ikinci ele vereceğime bunu alirim.
İçinde gelen uç, kaliteli bir şey değil. Normal kaliteli uçlarda, yanılmıyorsam 1-2 lira gibi bir şey.
quote:
Orijinalden alıntı: MySun
İçinden bi tane çok amaçlı uç çıkıyor ama dışarıda satılan çin işi uçlar işinizi görür, ben metal ve ahşap 5li aldım 3-5 lira bişeydi.
dün yukarıdaki linkteki 500 parça matkap seti ve bikaç ufak parça sipariş verdim dün kargoya verceklerini söylediler ama hala temin ediliyor görünüyor elime geçerse resimlerini eklerim.
Bende sipariş verdim bugün, cankaya'da nereye sorsam 50 lira dediler ayni modele, umarım işimi görür. haber veren arkadaşa teşekkürler.
benim ürünler geldi matkap basit kullanımlar için güzel zaten profesyonel bir ürün aramıyorum, matkap seti ise beklediğimden daha güzel matkap setinede bakmanızı tavsiye ederim.
benim dekupaj dün geldi biraz inceledim gayet saglam duruyor. cankayada 25 liraya sattıkları gibi değil en azından. bugun ögleden sonra kullanacağim, işimi görsün yeter, marangoz bile 15 lira istemişti
Açıkçası evde ufak tefek işler için az kullanacak olanlar için ideal. Bende benzer marka birşey almıştım tekzenden 600W, oldukça sağlam, sertlik ayarı vs. bile var.
Ama matkabı biraz daha kaliteli almanızı öneririm çünkü daha sık kullanabilirsiniz, evde delme işleri falan. Skil markasını özellikle öneririm, en az bosch kadar kalitelidir. İş yerinde içine etmiştik banamısın dememişti Eve de çantalı olan modelini (sanırım 6280 AA idi) aldım, 5 parça beton uç setide geliyor uçlarda gerçekten kaliteli.