Şimdi Ara

Einhell bavaria grinder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün (2 kasım 2008) praktikerden einhell bavaria 135 bsg el gravür aleti aldım. 39.99 YTL verdim. Ellerinde son kalan üründü sanırım indirim yapmışlar.
    Alman malı sanırım, bu marka hakkında bilginiz var mı? alet 135 W, 10.000-35.000 devir, esnek mill, askı, 40 adet de uç var. Bir kaç deneme yaptım bana iyi gibi geldi. ilk defa aldığım için ünlü dremel'in çalışmasını da görmedim karşılaştırma yapamıyorum. sizlere danışmak istedim.
    Birde elmas kaplama kesme ucu almak istiyorum. Kesme diskleri kullandıkça eriyor ben bir kere alayım uğraşmayayım diyorum. Dremel'in uçları bu cihaza uyar mı?

Einhell bavaria grinder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhope -- 3 Kasım 2008; 0:50:15 >

• aynı markanın elektrikli testeresi var bizde bi sorun yapmadı güzel çalışıyor
  • einhell gercektn iyi bir markadır yurt dısında bosh kadar tutulan kaliteli bir markadır.
    Piyasada isminin fala duyulmamasının sebebi türkiyede ewwelden sadece profesyonel alettler satması.
    ama su anda oldukca fasla ev kullanıcı icin aletleride türkiyede bulmak mümkün.
    Birde dremel ucları uyarmı die sormussun ewet uyar
    elmas kaplama uclar ıcın internetten sipariş verebilecegin bir cok site mevcut ama orjinal dremel isterim dersen ozamn aletin fiyatı kadar paralara bir testere alırsın
  • Uygun mandren uçları ile rahatça Orjinal Dremel Aksesuarlarını kullanabilirsin...
  • aynısından bendede var sadece uçları biraz dandik ama oda çok büyük bi sorun değil
  • Konuyu tam olarak anlayamadım, bu nerde kullanıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nespresso Vertuo Carafe seti
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.