Şimdi Ara

Ehliyetteki fotograf hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben sürücü kurs una fotograf verdim ehliyet aldıgımda ordaki fotograf omu olcak yoksa tc kimlik üstündeki fotografmı ?

• Emniyete ehliyet almaya giderken hangia fotoğrafın kartta olmasını istiyorsan onu götüreceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Emniyete ehliyet almaya giderken hangia fotoğrafın kartta olmasını istiyorsan onu götüreceksin

anladım yani sürücü kurs undan sertifikamı alcam sonra eminiyete giderken fotograf götürcem o fotografı ordamı yapcaklar?
  • Aynen öyle. Sertifikayla emniyete giderken beğendiğin bir fotoğrafını götüreceksin

• Eğer gözlük kullanıyorsanız sağlık raporunuzda bunun belirtildiğinden emin olun. Eğer sağlık raporu aldıgınız yer bunu not düşmediyse ve siz emniyete gözlükle giderseniz ya da gözlüksüz bir fotoğraf verirseniz arıza çıkarıyorlar. Bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

Eğer gözlük kullanıyorsanız sağlık raporunuzda bunun belirtildiğinden emin olun. Eğer sağlık raporu aldıgınız yer bunu not düşmediyse ve siz emniyete gözlükle giderseniz ya da gözlüksüz bir fotoğraf verirseniz arıza çıkarıyorlar. Bilginize.

yani hocam yukardaki arkadaşın dedigi gibi oluyor demi olay emniyete giderken fotograf götürcez orda ayarlıcaklar herhalde?
  • 4RedSea kullanıcısına yanıt
    Evet sizin götürdüğünüz fotoğrafı basarlar ehliyete
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A5 Fotograf çıktısı alma
    13 yıl önce açıldı
    Gözlük lens ve ehliyet hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Sürücü kursuna verdiğin resim sınav giriş belgesi ve sertifika için ehliyet deki resmi ehliyet almaya gittiğin de kendin vereceksin
  • Arkadaşlar Bide şeyi sorcam Ben iyi hoş alcamda allahın izniyle benden hic kan falan almadılar hangi grup oldugunu falan? bunlar en sonmu olcak

saglık raporu alırken sadice soru sordu ilac kullanıyormusun hastalık falan varmı ?

yazı okuttu bu kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4RedSea -- 15 Temmuz 2014; 18:55:49 >
    Kimliğinde kan gurubun yazmıyorsa hastaneden kan grubu kağıdı almalısınız.

yanlış hatırlamıyorsam kan gurubu bilgisini kurs alıyordu kursa sorabilirsiniz ama illaki kayıt olurken verilecek diye bir şart yok kurs daha sonra da sizden isteyebilir ama illaki ister.
  • quote:

Eğer gözlük kullanıyorsanız sağlık raporunuzda bunun belirtildiğinden emin olun. Eğer sağlık raporu aldıgınız yer bunu not düşmediyse ve siz emniyete gözlükle giderseniz ya da gözlüksüz bir fotoğraf verirseniz arıza çıkarıyorlar. Bilginize.

Ben lens veya gözlük yazdırdım. Gözlüksüz fotoğraf versem problem çıkmaz herhalde çünkü lens kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

quote:

Ben lens veya gözlük yazdırdım. Gözlüksüz fotoğraf versem problem çıkmaz herhalde çünkü lens kullanıyorum.

Çıkmaz. Raporda yazmıyorsa ve fotonuzda ya da gözünüzde gözlük varsa sorun oluyor bir tek

• Kan grubu için gittim özel hastaneden 20 TL'ye kank kartı aldım. Emniyette bakmaya gerek görmediler ben ARH + dedim kartta var vereyim mi dedim yok gerek yok sende kalsın dediler
  • anladım hocam eyw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.