Şimdi Ara

Ehliyetsiz yakalandım ama! Sorularım var (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ehliyet çıkmış ise belki bir şans ana çok ugrastirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DefenSe

geçmiş olsun ceza sonuclarını bekliyoruz paylaşırsan sevinirim

Sonuçları ne zamandır paylaşacaktım paylaşamadım vaktim olmadığından. Vizeler başlamadan anlatayım da içimde kalmasın.
    Ehliyeti alırken cezamdan ötürü bir sorun yaşamadım. Ehliyeti aldığım hafta eve 2. cezanın tebligatı geldi 3000 tl oldu toplam cezam. O gün trafik polisi arkadaşı tekrar aradık o bizi yakalandığımız yerin Trafik Denetleme Şubesine yolladı. Torbalı Trafik Denetlemeye gittim önce görüştük çayımızı içtik kalktık 42. maddeye göre serfitikalı olduğum için ceza yarı yarıya iniyordu. Oradan bana ceza yazan ekip Selçuk'ta radardaymış onlara uğradım cezayı yeniden düzenlemeleri için. 1462 TL'lik 2 ayrı ceza tekrardan düzenlenildi ve 750 TL ye çekildi. Ertesi gün cezamı ödedim 550'den 1100 TL'ye 3000 TL'lik cezayı kapattık.

Mahkemeye itiraz etmeye bile gerek yok benim durumuma düşenler için. Serfitikayı kapın cezayı yazan şubeye gidin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

O kadar kotu yorunlar gelmis ki adamin karsisinda forumdasi degilde dusmani varmis gibi yorum yapmis oyle yorum sahiplerinde ehliyet var demek ki ileride birgun cocugunuz arabayi kacirip ceza yerse bu konuya yazdiginiz kotu yorumlar akliniza gelsin biz burada bir aileyiz iyi olmus ceza yedigin demek yerine saglik olsun canini sıkma demek bize daha cok yakisirdi

neredeyse aynısını yazmaya gelmiştim, eline sağlık hocam.

bu tarz konularda forum aşırı düz mantık gidiyor. adam ehliyeti emniyetten bastırdığı saniyeye kadar "acemi, çocuk,her türlü haksız..." görülüyor, ehliyeti aldığı andan itibaren "ooo tamam ya bunun ehliyeti var iyi şoför bu kaza da yapmaz falan da filan...". arabayı da biz değil ehliyet kullanıyor ya zaten.

memur zihniyeti ile bakmayın şu olaylara ey forumdaşlar

• Ben ehliyeti almadan önce arabayı almıştım. Yani arabam var ama ehliyetim yoktu. Sonra sınava girdim (Uygulama), araba hala yatıyor. Sınav sonucu geldi, dosyamı aldım, sertifika elimde, araba hala yatıyor. Sadece bir kere ehliyetli bir abimle benzin almaya gittim. Tabii ki arabayı kullanmadım. Gel gelelim ehliyeti alacağım günün sabahı, ehliyeti almaya yine yürüyerek gittim. Araba orada yatıyor ama ben o sıcakta (Ekim ayının 1. günü olmasına rağmen öğlen sıcaktı) ehliyeti almaya yürüyerek gittim. Ehliyeti cebime koydum, geldim. Ondan sonra arabaya bindim, şöyle bir sahil turu yaptım geldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azure_wolf

quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

O kadar kotu yorunlar gelmis ki adamin karsisinda forumdasi degilde dusmani varmis gibi yorum yapmis oyle yorum sahiplerinde ehliyet var demek ki ileride birgun cocugunuz arabayi kacirip ceza yerse bu konuya yazdiginiz kotu yorumlar akliniza gelsin biz burada bir aileyiz iyi olmus ceza yedigin demek yerine saglik olsun canini sıkma demek bize daha cok yakisirdi

neredeyse aynısını yazmaya gelmiştim, eline sağlık hocam.

bu tarz konularda forum aşırı düz mantık gidiyor. adam ehliyeti emniyetten bastırdığı saniyeye kadar "acemi, çocuk,her türlü haksız..." görülüyor, ehliyeti aldığı andan itibaren "ooo tamam ya bunun ehliyeti var iyi şoför bu kaza da yapmaz falan da filan...". arabayı da biz değil ehliyet kullanıyor ya zaten.

memur zihniyeti ile bakmayın şu olaylara ey forumdaşlar

Bu arkadaşlar hadi düz mantık anladık. Ehliyeti aldık aileye makam şoförlüğü yapıyorum. Daha kendi hususi bir amacım için kullanamadım arabayı. Ehliyeti almadan evvel daha çok kullanıyordum arabayı :D Anlayacağın hocam ehliyeti aldım rahat edemedim boşver sen bunları :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.