Şimdi Ara

Ehliyetsiz araç kullanma cezası hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ehliyetsiz araç kullanmaktan ceza yedim elime gelen belgede ödemeyi mersinde bulundugum için yenişehir mal müdürlügüne yapınız diyor. Az önce vergi dairesinin sitesinden borc sorgulatma yaptım herhangi bir borcum gözükmüyor ödemezsem ne olur yardım lütfen ?

• up
  • Ödemezsen ehliyetine el koyarlar
  • ceza ne kadar 600 tl mi?
  • istersen ödemede gör ne oluyor:)
  • evet ceza 600 tl. hocam ben sadece soruyorum ne olacak eve yine bildiri kagıdı falan gelirmi şu an için durumum yok 2 ay sonra ancak ödeyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

Ödemezsen ehliyetine el koyarlar

henüz ehliyetim yok cezayı 1.5 ay önce yedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    trafik cezası hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

istersen ödemede gör ne oluyor:)

bende soruyorum hocam ne oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa21633

quote:

zam biniyor her ay ama zamlar cezanın 3 katını geçemiyor. yani en fazla ödeyeceğin tutar ceza*3 bundan sonra zam binmiyor üstüne
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolegemenesor

quote:

quote:

zam biniyor her ay ama zamlar cezanın 3 katını geçemiyor. yani en fazla ödeyeceğin tutar ceza*3 bundan sonra zam binmiyor üstüne

600 tl cezayı ödemezsem ne kadar olur yani 1.800 mü hocam ?
  • İyi mahkemeye çıkmamışsın :D
  • ilk 15 gün içinde ödeseydin %25 indirimli oluyordu cezalar. Ödemezsen faiz biner ona sürekli. İllaki bir gün karşına çıkartırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

ilk 15 gün içinde ödeseydin %25 indirimli oluyordu cezalar. Ödemezsen faiz biner ona sürekli. İllaki bir gün karşına çıkartırlar.

hocam yaz'ın antalyaya gidip çalısacam artık geldigimde öderim şu an için maddi durumum kısıtlı. bu cuma %25 indirimin son günü.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

ilk 15 gün içinde ödeseydin %25 indirimli oluyordu cezalar. Ödemezsen faiz biner ona sürekli. İllaki bir gün karşına çıkartırlar.

hocam yaz'ın antalyaya gidip çalısacam artık geldigimde öderim şu an için maddi durumum kısıtlı. bu cuma %25 indirimin son günü.

Bence indirimli haliyle ödemeye çalış yazın sonuna kadar beklersen baya geçirirler o 600'ün üzerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

İyi mahkemeye çıkmamışsın :D

mahkemeye cıksaydım ögrenci oldugum için ceza düşüyordu ama kısmet.
  • 15 gün hapis var gelen kagıdı adam gibi oku :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: farego

İyi mahkemeye çıkmamışsın :D

mahkemeye cıksaydım ögrenci oldugum için ceza düşüyordu ama kısmet.

Benim kuzenim taa 8 yıl önce bu rakamda ceza yedi. Sanırım mahkemeye çıkmıtşı diye biliyorum..
  • bugün çözmeye calısacagım artık şimdi vize sınavına girmeye gidiyorum ondan sonrada bankaya
  • böyle durumlar için daha ağır cezalar gelmeli aslında 600 tl caydırı değil 2 3 bin tl ceza + 2 yıl filan trafikten çekeceksin aracı mis gibi bak bakalım kimse böyle saçma işlere kalkışıyor mu..

Konu ile alakalı olarak eğer ödemez isen bir süre sonra akıllarına geliyor ( bu bazen 2 yıl bile olabiliyor ) ve sana yada ulaşamazlar ise muhtarlığına kağıt gönderiyorlar sana tebliğ edilmesi için faiz ile birlikte istiyorlar parayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 12 Mart 2013; 9:13:50 >
  • keşke daha fazla ceza yeSey din.insanların hayatını tehlikeye atanlara en ağır cezalar verilmeli.keşke hapis cezası olsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.