Bildirim
Ehliyetsiz araç kullanma cezası hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up -
Ödemezsen ehliyetine el koyarlar -
ceza ne kadar 600 tl mi? -
istersen ödemede gör ne oluyor:) -
evet ceza 600 tl. hocam ben sadece soruyorum ne olacak eve yine bildiri kagıdı falan gelirmi şu an için durumum yok 2 ay sonra ancak ödeyebilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: boor
Ödemezsen ehliyetine el koyarlar
henüz ehliyetim yok cezayı 1.5 ay önce yedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Xtracer
istersen ödemede gör ne oluyor:)
bende soruyorum hocam ne oluyor ? -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa21633
quote:
bende soruyorum hocam ne oluyor ?
zam biniyor her ay ama zamlar cezanın 3 katını geçemiyor. yani en fazla ödeyeceğin tutar ceza*3 bundan sonra zam binmiyor üstüne -
quote:
Orijinalden alıntı: erolegemenesor
quote:
quote:
bende soruyorum hocam ne oluyor ?
zam biniyor her ay ama zamlar cezanın 3 katını geçemiyor. yani en fazla ödeyeceğin tutar ceza*3 bundan sonra zam binmiyor üstüne
600 tl cezayı ödemezsem ne kadar olur yani 1.800 mü hocam ? -
İyi mahkemeye çıkmamışsın :D -
ilk 15 gün içinde ödeseydin %25 indirimli oluyordu cezalar. Ödemezsen faiz biner ona sürekli. İllaki bir gün karşına çıkartırlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal
ilk 15 gün içinde ödeseydin %25 indirimli oluyordu cezalar. Ödemezsen faiz biner ona sürekli. İllaki bir gün karşına çıkartırlar.
hocam yaz'ın antalyaya gidip çalısacam artık geldigimde öderim şu an için maddi durumum kısıtlı. bu cuma %25 indirimin son günü. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal
ilk 15 gün içinde ödeseydin %25 indirimli oluyordu cezalar. Ödemezsen faiz biner ona sürekli. İllaki bir gün karşına çıkartırlar.
hocam yaz'ın antalyaya gidip çalısacam artık geldigimde öderim şu an için maddi durumum kısıtlı. bu cuma %25 indirimin son günü.
Bence indirimli haliyle ödemeye çalış yazın sonuna kadar beklersen baya geçirirler o 600'ün üzerine. -
quote:
Orijinalden alıntı: farego
İyi mahkemeye çıkmamışsın :D
mahkemeye cıksaydım ögrenci oldugum için ceza düşüyordu ama kısmet. -
15 gün hapis var gelen kagıdı adam gibi oku :D -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: farego
İyi mahkemeye çıkmamışsın :D
mahkemeye cıksaydım ögrenci oldugum için ceza düşüyordu ama kısmet.
Benim kuzenim taa 8 yıl önce bu rakamda ceza yedi. Sanırım mahkemeye çıkmıtşı diye biliyorum.. -
bugün çözmeye calısacagım artık şimdi vize sınavına girmeye gidiyorum ondan sonrada bankaya -
böyle durumlar için daha ağır cezalar gelmeli aslında 600 tl caydırı değil 2 3 bin tl ceza + 2 yıl filan trafikten çekeceksin aracı mis gibi bak bakalım kimse böyle saçma işlere kalkışıyor mu..
Konu ile alakalı olarak eğer ödemez isen bir süre sonra akıllarına geliyor ( bu bazen 2 yıl bile olabiliyor ) ve sana yada ulaşamazlar ise muhtarlığına kağıt gönderiyorlar sana tebliğ edilmesi için faiz ile birlikte istiyorlar parayı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 12 Mart 2013; 9:13:50 > -
keşke daha fazla ceza yeSey din.insanların hayatını tehlikeye atanlara en ağır cezalar verilmeli.keşke hapis cezası olsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X