Bildirim
Ehliyetle İlgili Bir Soru

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Önce kursa kayıt ol gerisini halledersin -
quote:
Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum
Önce kursa kayıt ol gerisini halledersin
İşte hocam onu soruyorum kursa ne zaman kayıt olmam gerekiyor? Sınava kaç gün kala? -
Kursa kayıt oluyorsun 3 aylık kurs eğitimi görünce sınava girmeye hak kazanıyorsun. Sınavda başarılı olursan 25-30 gün sonra direksiyon sınavı yapılıyor. Direksiyon eğitimi nerede olacak diyorsan sınav belli oluyor 1 haftada falan hemen geçenler direksiyon eğitimine başlıyor. Mesela ben geçen sene kasım'da mı ne kaydoldum şubatta girdim 11 martta aldım ehliyeti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Southland
quote:
İşte hocam onu soruyorum kursa ne zaman kayıt olmam gerekiyor? Sınava kaç gün kala?
her ay sınav oluyor kardeşim kayıt ol sen kafana ne zaman eserse bi kursa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Southland
quote:
İşte hocam onu soruyorum kursa ne zaman kayıt olmam gerekiyor? Sınava kaç gün kala?
En yakında olan sınav 14 haziranda
24 nisan-15 mayıs arasında sınav ücreti yatırma zamanıymış
Erken kayıt olursan indirim durumu söz konusu olabilir.Git yarın kurslarla görüş. -
Belli zamanlarda açılır kayıtlar sınavdan 3-4 ay önce sanırım. Eğer ki en yakın tarihte yapılacak olana yetişemediysen bir sonrakine kayıt yaptır , öyle 1-2 gün önceden kayıt yaptırmakla falan olmaz her türlü evrak işinide onlar hazırlıyor çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vuiz -- 11 Mart 2014; 3:22:57 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X