Şimdi Ara

Ehliyeti olmayan arkadaşım gel gezelim diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araba babasının arabası. 1 saat sonra buluşma sözü verdim. Gel de az gezelim diyor. Adamın ehliyeti yok ve pek de sürüş tecrübesi yok bakkala arabayla gidip ekmek almak dışında.

Sizce kaza yapar mı? Kaza yapsa benim sicilim kirlenir mi? Gitmeli miyim? Ne bahane söyleyebilirim bu saatten sonra gitmemek için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex- -- 10 Temmuz 2017; 13:16:56 >

• Amcam doğum yapmış de
  • Amcamgil geldi qnq de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç riske atma kendini. 2 yıl önce arkadaş grubum bu şekilde bir teklifte bulundu. Ben katılmadım, katılmadığıma şükrettim. Araba ile takla atmışlar, neyse ki ufak çıkıklar ile kurtulmuşlar. İşin kötüsü tırların yoğun geçtiği bir yerdelermiş. Fotoğrafları gördüm, bir rahatlama geldi gitmediğim için. Ne olur ne olmaz, kendini tehlikeye atma.
  • az önce kapıcı kızı kazada öldü diyorsun şimdi ehliyetsiz adamın arabasına biniyorsun...çok etkilenmişsin belli etme o kadar...kanala, gölete, denize uçan gençler diye haber olmayın (Allah korusun)
  • Beyler kaç yıllık arkadaşım kıramadım kendisini. Hem bir arkadaş daha geliyormuş tanıyom onu da biliyor sürmeyi.

Edit: Bu son editim olabilir. Akşam üstü gibi editleyemezsem, öldü bilin.

Edit 2: Bugün de ölmedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex- -- 10 Temmuz 2017; 19:14:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bin, bir şey olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arka koltuğa otur
  • Sicillik bir şey olmaz insan öldürse bile

Kaza yapmaz ya bende çok sürdüm

• arkadaşının yanına git, ehliyetsiz araba mı sürülür an diye döv. sonra babasını ara haber ver bide o dövsün. veledler sizi
  • Hayattayım arkadaşlar. Bugün de ölmedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peaceb

soforun siciline bilincli taksirli adam oldurme sucu islenir ayni zamanda babasi yada arabayi kim veriyorsa o da ceza alir.

Kardeşim adam şöför koltuğuna oturmayacak yolcunun NE suçu var bu neyin kafası?

• paul walker'ı da arkadaşı çağırmıştı bak adam öldü senin de başına aynı şey gelmesin aman diyim
  • Hocam binme valla 1 aydır ders alıyorum ehliyeti bir türlü alamadım, güvenme hiç o kadar basit değil araba sürmek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.