Şimdi Ara

Ehliyet sınavında fecii gerildim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ehliyet sınavında elim ayağım titredi. Kendimi sakinleştiremedim, durum bu ygs de daha stresli olucam, ama ne biliyim kendimi zorluyorum ama düzelmiyor nedenini anlayamadım sizce napmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Panic attack

• Sen bı de dıreksıyon sınavını gor :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde çok kötü geçti ya, bundan evvel 3 ayın testini çözmüştüm birde kursta verilen testi çözmüştüm hepsini tıkır tıkır yapmıştım ama bu sınav neydi böyle anlamadım hiç görmediğim şeyler çıktı, bir tek mantık yürütülenleri yapabildim, 25 netten eminim gerisini salladım hep..
  • Ya 5-6 dk sürmedi ama biranda tuvalet ihtiyacım geldi. Kasıldım falan durumu düzleyemedim. Kendime psikolojik olarak berbat hissettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Benimde çok kötü geçti ya, bundan evvel 3 ayın testini çözmüştüm birde kursta verilen testi çözmüştüm hepsini tıkır tıkır yapmıştım ama bu sınav neydi böyle anlamadım hiç görmediğim şeyler çıktı, bir tek mantık yürütülenleri yapabildim, 25 netten eminim gerisini salladım hep..

aynen hocam çok berbat geçti benimde. Dün kurstan verilen kitapların testlerini tıkır tıkır çözdüm. Ama sınavda mal gibi kaldım yani
  • Ygs de no pok yicem ya bayılıyodum sınavda bildiğin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Direksiyon sınavında kaza
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curtis46

Ygs de no pok yicem ya bayılıyodum sınavda bildiğin

Sen şaka mısın :D sana diyim bu dandik sınavda bu kadar gerildiysen işin zor kendini hazırla destek al tavsiye al birilerinden. Bu arads ilk yardım çok zordu be ama 70 üstü rahat alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: dereceyapıcakinsan

quote:

Orijinalden alıntı: Curtis46

Ygs de no pok yicem ya bayılıyodum sınavda bildiğin

Sen şaka mısın :D sana diyim bu dandik sınavda bu kadar gerildiysen işin zor kendini hazırla destek al tavsiye al birilerinden. Bu arads ilk yardım çok zordu be ama 70 üstü rahat alınır

Kardeşim sınava az kaldı ya ösym formatında bişi görünce cidden çok sinirim bozuldu galiba.

• benim özdebirdeki halim
  • Beyler yeri gelmişken sorayım ehliyet sınavları yılın belli dönemleri yapılıyor ya her hangi birine girebilmek için kaç ay öncesinden kursa yazılmak lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booster_06

Beyler yeri gelmişken sorayım ehliyet sınavları yılın belli dönemleri yapılıyor ya her hangi birine girebilmek için kaç ay öncesinden kursa yazılmak lazım?

Ben eylülde kayıt oldum

• Sakin ol dostum mezunum ben ve geçen yıl ygsde gözlemlediğim soğukkanlı olanlar beklenenden çok çok iyi yaptı gerekirse psikolojik destek al ama bu sorunu çöz toparlaması çok zor olur lysde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.