yakın zamanda motor ehleyi alan varsa direksiyon sınavı nasıl oluyor açıklayabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN
yakın zamanda motor ehleyi alan varsa direksiyon sınavı nasıl oluyor açıklayabilir mi?
bende b var a2 de almak istiyorum, sınav bundan ibaret =)
ben de gircem. yaş ilerleyince birden kafama esti ehliyet alayım dedim
Ben de varım
sınava girecek herkese başarılar dilerim
quote:
Orijinalden alıntı: rambursman
quote:
Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN
bende b var a2 de almak istiyorum, sınav bundan ibaret =)
scooterla giriliyor muydu? çok rahat olur o zaman vitesli kullanmayı bilmiyorum çünkü. Ellerinde scooter yoksa kendimizinkiyle girebilir miyiz?
Evet beyler ben de varım. 10 aralığa hazırlanıyorum.
arkadaşlar saglikk raporu iki adet mi aldiniz? Kursa bi tane götürdüm adamlar iki tane olacak dedi.
quote:
Orijinalden alıntı: serhatcn
arkadaşlar saglikk raporu iki adet mi aldiniz? Kursa bi tane götürdüm adamlar iki tane olacak dedi.
ben bugün hallettim benden 1 tane istediler.
Sınav ücretini bankaya yatırdım. Cumaya kadar son ücretin yatırılması bilginize.
Not : 45 TL
quote:
Orijinalden alıntı: FurkanSen
Sınav ücretini bankaya yatırdım. Cumaya kadar son ücretin yatırılması bilginize.
ben halkbank a yatirdim 48 aldilar. Neden ki acaba?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: FurkanSen
ben halkbank a yatirdim 48 aldilar. Neden ki acaba?
Her banka farklı alır. Çünkü kendine komisyon alıyor. Ziraat 55-60 civarı istiyo mesela. Halkbankası benim yigenden 50,25 Tl almış sen az vermişin yine.
vakıfa yatırdım 45tl temiz
Evet bazı bankalar komisyon alıyor. Vakıf banka yatırdım herhangi bir komisyon ücreti yok.
Bankamatikten yatırdım 45 TL Ziraat Bankası (:
ben parayı kursa verdim
bende 10 aralık herkese başarılar sorular hic zor degil sadece sorulara dikkat edin şaşırtmcalı varmı adanadan giren
sinava nerde girecegimizi nasil ögreniyoruz
quote:
sinava nerde girecegimizi nasil ögreniyoruz
daha açıklanmadı.açıklandığı zaman meb sitesinden bakabilirsin
ikametgah adresim ankara ben kursa kayseri de yazildim hangi ilde girecegim?