Şimdi Ara

Ehliyet Sınavına Girecekler - 20 Ekim 2012 (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
27
Favori
190.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meb i şimdi aradım, gün içerisinde mutlaka açıklanması gerektiği elimizde mevcut bilgi,, fakat her hangi bir saat veremiyoruz dediler.
  • bende kursu aradım saat 6-7 gibi dediler
  • Ben de yoldan geçen abiye sordum ne biliyim ben dedi
  • bende meteorolojiyi aradım tahmin yapamadık dediler
  • Hacı amcalar arayın 147 yi sorun bakalım size ne diyecekler. Saat konusunda baskı yapalım belki söylerler ?
  • Arkadaş yarın açıklancakmış diyo.Kimden öğrendim dedim bizim bakkal söyledi dedi. Yani herkesin bi fikri var.
  • beyler kutuplardan arkadaş aradı orada da aynıymış akşam açıklancak diyolar
  • Bı de 26 Nisan'dan 2 Mayıs a kadar açıklanacak yazıyordu bugün de açıklamaz şerefler
  • akşam beyler
  • Aradim 147 yi bu mesai saatleri icinde aciklanir , aksi durumda 2 gun icindeymis. Mesai 5 e kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhillous

Aradim 147 yi bu mesai saatleri icinde aciklanir , aksi durumda 2 gun icindeymis. Mesai 5 e kadar

Açıkcası 10 dakika icinde açıklanacağını düşünmüyorum direksiyon sınavını da one aldılar sınav parasını ne zaman yatiracagiz
  • bu gidişle direksiyon sınavı, yazılı sınav sonucundan daha önce yapılacak
  • mesaileri bitti arkadaşlar yarın artık .
  • Neyse yarın olsunda, geç olmasın diyorum.
  • Okulda da bak bak sinir oldum nedir bu arkadaş bi açıklanmadı.
  • Ulan arkadaş yaa bizim Türkiyenin halleri işte madem 2 mayıs da acıklamayacan ne diye mıllete duyuru yapıyon vay arkadaş yaaa
  • Tekrar aradım 147 yi. Sistem de sorun oluşmuş yarın 8'den sonra yüklenecekmiş. Pırtt... .. Ne zaman sorunsuz oluyor ki
  • arkadaş ygs den fazla stres yaptık:D
  • artık kufur etcek duruma geldım ya ben nasıl yatırcam dıreksıyn parasnı ne bıcım ıstır bu ona gore hareket edemıyıoz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınavı geçtikten sonra direksiyon sınav parası kursa mı veriliyor yoksa bankaya mı yatırılıyor?
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.