Şimdi Ara

Ehliyet Sınavına Girecekler - 20 Ekim 2012 (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
27
Favori
190.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazartesi gunüne kadar hergüne aradım kursu yok gelmedi falan filan bende bıraktım aramayı lanet herifler
  • Dayanamadım aradım bugün yine çıkmış dosyam. Yarın dosyayı alırım ehliyette elimde olur yarına
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedy_gonzalez

Belgeleri kursun bagli bulundugu ilce emniyetine götürmek zorunda miyiz?

bugün emliyete gittim.Oradaki memur laf arasında kursun baglı bulundugu ilçe emliyetten almanın zorunlu oldugunu söyledi.
  • Sabah 9 da evrakları aldım sonra para yatirma, kan grubu kartı ek18 falan derken 1 e kadar onları toparladım. Saat 13:30 da belgeleri verdim 15:30 da ehliyeti aldım. Ehliyetime kavuştum sonunda İstanbul Fatih kursun bulunduğu ilçe,ayrıca tanıdık vasıtasıyla bu kadar hızlı oldu çünkü randevu bile almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilibocartero

Sabah 9 da evrakları aldım sonra para yatirma, kan grubu kartı ek18 falan derken 1 e kadar onları toparladım. Saat 13:30 da belgeleri verdim 15:30 da ehliyeti aldım. Ehliyetime kavuştum sonunda İstanbul Fatih kursun bulunduğu ilçe,ayrıca tanıdık vasıtasıyla bu kadar hızlı oldu çünkü randevu bile almadım.

Hayırlı olsun. Babam da birilerini ayarlamaya calisacakti insallah pazartesi alirim bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler Ayarlarsa iyi olur çünkü randevu almak bir dert,bi de üstüne ehliyet teslim süresi 1 hafta .
  • trafik şubedeki işlemler için diploma aslı gerekiyor mu?cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

Teşekkürler Ayarlarsa iyi olur çünkü randevu almak bir dert,bi de üstüne ehliyet teslim süresi 1 hafta .

Aslında ben randevu aldim pazartesi oglene.o gün icinde alsam 10 numara olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sqdw

trafik şubedeki işlemler için diploma aslı gerekiyor mu?cevaplarsanız sevinirim.

Kursa vermiştiniz zaten.sanirim ogrenci belgesi/diploma o dosyanin icinde olacak.

• quote:

quote:

Teşekkürler Ayarlarsa iyi olur çünkü randevu almak bir dert,bi de üstüne ehliyet teslim süresi 1 hafta .

Trafik büro amiri tanıdığınız degilse 1 hafta sonra alırsınız.
  • quote:

quote:

quote:

zeytinburnun dan randevu alamadım resmen sabahladım...sizce saat kaçta randevular açılıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: arsgtc

quote:

quote:

quote:

zeytinburnun dan randevu alamadım resmen sabahladım...sizce saat kaçta randevular açılıyor..

Hocam valla randevu almadığım için bilgim yok ama kursunuza sorabilirsiniz.

• kursun kendine hayrı yok bana olcagını sanmıyorum....
  • zeytinburnu emliyetten randevuyu almış bulunmaktayım.Yalnız şöyle bir durum var sizlere danışıyım dedim benim evde yazıcım yok o sebepten kopyalayıp bilgileri microsoft word e aktardım ve bu şekilde internet cafeden çıktı alıcağım sizce sorun olur mu?...
  • quote:

zeytinburnu emliyetten randevuyu almış bulunmaktayım.Yalnız şöyle bir durum var sizlere danışıyım dedim benim evde yazıcım yok o sebepten kopyalayıp bilgileri microsoft word e aktardım ve bu şekilde internet cafeden çıktı alıcağım sizce sorun olur mu?...

Randevuyu aldığın siteden tekrar randevu görüntüle diyip aynı sayfaya gelebilirsin. O şekilde yazdırabilirsin. Ben öyle yaptım kimsede bakmadı randevum var mı yok mu doğru saate mi yanlış saate mi diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RZR

quote:

zeytinburnu emliyetten randevuyu almış bulunmaktayım.Yalnız şöyle bir durum var sizlere danışıyım dedim benim evde yazıcım yok o sebepten kopyalayıp bilgileri microsoft word e aktardım ve bu şekilde internet cafeden çıktı alıcağım sizce sorun olur mu?...

Randevuyu aldığın siteden tekrar randevu görüntüle diyip aynı sayfaya gelebilirsin. O şekilde yazdırabilirsin. Ben öyle yaptım kimsede bakmadı randevum var mı yok mu doğru saate mi yanlış saate mi diye.

teşekkürler.....
  • Arkadaşlar bu kan kartı olayı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Arkadaşlar bu kan kartı olayı nedir?

http://forum.donanimhaber.com/m_70803386/tm.htm

ehliyet almak için kan grubun önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 7 Şubat 2013; 13:02:23 >
  • Ağustosta aldığım belgelerimle nihayet parayı bulduğum için ehliyeti alabileceğim.

Yalnız kurs bana zamanında şoför cemiyetleri odasından mı ne bir belge alacaksın demişti bir tek o eksik belgelerim arasında onu nereden alabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Ağustosta aldığım belgelerimle nihayet parayı bulduğum için ehliyeti alabileceğim.

Yalnız kurs bana zamanında şoför cemiyetleri odasından mı ne bir belge alacaksın demişti bir tek o eksik belgelerim arasında onu nereden alabilirim ?

Şoförler odasından alacaksın

• 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.