Şimdi Ara

Ehliyet Sınavı Sonuçları Açıklandı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 mart 2008de sürücü belgesi sınavına girenlerin sonuçları bugün açıklandı. aslında 3 martta açıklanacaktı fakat, nedense gecikti 2 gün.

benim puanlar şöyle;
    motor -> 90
    trafik -> 92
    ilkyardım -> 97

görelim bakalım, kimler geçmiş kimler kalmış

asduhasdajsdoıjaosdhgqwıhdasd GEÇMİŞİMMMM !! :D

arabadan 1 gıdım çakmam , derslere hayatım boyunca hiç gitmedim sadece sınav gecesi azıcık kitapçığa bakmıştım ve son hakkımdı :D

zauhauah muhauhauahushdasıudha :D

ya çok sevindirik oldum harbiden :D

Motor - 75
    Trafik - 74
    Ilk yardım - 80

hepsinin yanında ''girdi'' yazıyor yani geçti demek dimi

edit:http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/Surucu/ss/svegq_2008_1_werwsdf/Ss_Surucu.asp bu siteden bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisiko__ -- 5 Mart 2008; 19:08:07 >
    NE ÜLKE AMA ;Cumhuriyetle yönetilen ama Cumhuriyet bayramı kutlanmayan...Hergün Şehit...Hergün trafik kazası…. Her 10 yılda bir büyük ölçekli deprem yaşayan ama hala tedbir üretemeyen…Eğitime en fazla parayı ayıran 9’ncu ülke ama eğitimde dünyada 70’inci sırada…Dünyada en çok tv izleyen ikinci ülke..Futbolu Şikeli...Sınavı Şaibeli...İnterneti Yasaklı...Gazetecisi Tutuklu...Mizahı Sansürlü...Benzini Kazık...Vergisi Tavan...Maaşları taban..Paşa'ları İçerde...Teröristi Dışarda...Politikacısı zengin, seçmeni fakir...Tarım ülkesi ama eti, şekeri dışarıdan alan… Sloganı Durmak Yok Yola Devam..!!!
  • bende aldım 700 lira nasıl verdik ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: pisiko__

hocam nereden bakıyoruz şu sonuçlara ben 1-2 siteden girdim baktım kayıt bulunamadı diyor.

edit:http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/Surucu/ss/svegq_2008_1_werwsdf/Ss_Surucu.asp bu siteden bakabilirsiniz.

google > '' Ehliyet sınav sonuçları ''

1-2 tıklama sonunda sorgu sayfasına gidebiliyorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: Giray Han

quote:

Orjinalden alıntı: pisiko__

hocam nereden bakıyoruz şu sonuçlara ben 1-2 siteden girdim baktım kayıt bulunamadı diyor.

google > '' Ehliyet sınav sonuçları ''

1-2 tıklama sonunda sorgu sayfasına gidebiliyorsun

hocam bulduk işte linki de yazdık yaw
    NE ÜLKE AMA ;Cumhuriyetle yönetilen ama Cumhuriyet bayramı kutlanmayan...Hergün Şehit...Hergün trafik kazası…. Her 10 yılda bir büyük ölçekli deprem yaşayan ama hala tedbir üretemeyen…Eğitime en fazla parayı ayıran 9’ncu ülke ama eğitimde dünyada 70’inci sırada…Dünyada en çok tv izleyen ikinci ülke..Futbolu Şikeli...Sınavı Şaibeli...İnterneti Yasaklı...Gazetecisi Tutuklu...Mizahı Sansürlü...Benzini Kazık...Vergisi Tavan...Maaşları taban..Paşa'ları İçerde...Teröristi Dışarda...Politikacısı zengin, seçmeni fakir...Tarım ülkesi ama eti, şekeri dışarıdan alan… Sloganı Durmak Yok Yola Devam..!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • direksiyon sınavına nerede gireceğimizi nereden öğreneceğiz
    ...::: iZMiR :::...
    İntel G4560@3.5Ghz _ Msi B150M Pro vdh _ 2x4Gb Ddr4 2666Mhz _ Asus HD7850
  • @pew;
    sınava nerede gireceğini, sürücü kursundan öğreniyorsun.
    ben kursa 270 lira verdim de, sürücübelgesini almak için cebimizden ne kadar cıkacak, vergi vs.??
  • bizim kurs uyanık çıktı. 2. taksitleri yatırmayana sınav giriş belgesini vermiyordu. 3. taksidi yatırmayanları da direksiyon sınavına sokmuyorlar
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.