Şimdi Ara

ehliyet sinavi hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi aksamlar arkadaslar. ehliyet sinavinda bazi sacmaliklar var. simdi otomatik araba kullanacak adamlar vitesli ogrenmek zorunda. ayni sekilde scooter kullanacak adam vitesli motor ogrenmek zorunda. bunlar bi sacmalik ama bunlarla bitmiyor sacmaliklar. tamam 2 dur kalk yapar ogrenirsin vitesli araba motor isini. simdi soyle bi sorun var bunu bugun farkettim. kurs arabasi albea ve tuplu. kendi arabamizla istop etmem normalde ama bu tuplu araba ile cok istop ediyorum kendi arabam debriyaj cekmeyle hemen kalkiyor albea gaz vermeme ragmen istop edebiliyor. ayni sekilde motor kurslarindaki motorlar da vasat. simdi siz kaliteli surucu istiyorsunuz ve bunun icin geri geri gitmek 2 duba arasina park etmek gibi sacma seyler istiyorsunuz. oncelikle bi standart belirlemek lazim. otomatik arac ehliyeti de cikmali. arabalar max 5 yasinda olmali ve tuplu olmamali. kurslara mazot fiyatinda kolaylik saglanabilir. ayrica araclarin markalarinda da bi birlik olusturulmali. mini cooper da var albea palio da var. siz ne dusunuyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bahaneler tükenmez diyorum

• Yenı duzenlemeyele cıkacak zaten ,b1 ve b2 olarak,ya manuel ya otomatık ogrenıp kullancaksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Major Baxter

Yenı duzenlemeyele cıkacak zaten ,b1 ve b2 olarak,ya manuel ya otomatık ogrenıp kullancaksın.

ama araclara da bi kalite zorunlulugu getirilmeli. benim calistigim arabanin direksiyonu biraz yamuk. ayrica sinyal bazen calismiyor. biraz git sonra ver diyor adam peki sinav esnasinda arkamdaki adam bunu kabul etmezse ne olacak ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.