Bildirim
ehliyet sınavı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sabah erken kalkıp kitaba 1 saat bak boşuna diğer sınavı bekleme _____________________________ -
evt baktım cözebiliyorum _____________________________ -
ilk yardım ile trafiğe kitaptan hızlıca gözattım. Motoru da internetten görsel olarak izledim, anlatan hoca güzel tüyolarda verdi :) Deminde nisanla şubattaki sınavlara göz attım. Evde 2 deneme çözdüm. Sorular o kadar çok benzerki, aynı sorular tekrar sorulmuş bazen. Yani geçmiş sınavları çözebiliyosan sıkıntı yok :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
(⌐■_■)
Intel i5 8400 | MSI Z370-A PRO | Asus Geforce GTX1080 ROG Strix Gaming | VENGEANCE 2x8 GB DDR4-3000Mhz | ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD | Seagate 1TB HDD | OCZ 240GB TL100 SSD | Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB LED | PHANTEKS P400 Black | FSP HD600 Hydro 600W 80+ BRONZE -
istiyorsan video atabilirim onları izle git geçersin 1 saatlik videolar 2-3 tane bşy. ben sınava gireceğim zaman o videoları izleyip girmiştim
ilk yardım 95
trafik 100
motor 100
edit:düzeltme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muradisdan -- 30 Haziran 2012; 3:13:50 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: muradisdan
istiyorsan video atabilirim onları izle git geçersin 1 saatlik videolar 2-3 tane bşy. ben sınava gireceğim zaman o videoları izleyip girmiştim
ilk yardım 95
trafik 100
motor 100
yollarsan cok yararı olr bıraz izliyimde yarın kalmalayalım
_____________________________ -
yarın ben de giriyorum hocam,derslere ben de girmedim ama bugün oturup baktım bi motora falan,arkadaşların dediği gibi çıkmış soruları çözebiliyorsan geçersin,basit. _____________________________ -
direksiyon sınavıda 1 ay sonraymıs _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: speedcom
quote:
Orijinalden alıntı: muradisdan
ilk yardım 95
trafik 100
motor 100
yollarsan cok yararı olr bıraz izliyimde yarın kalmalayalım
pm attım_____________________________ -
beyler trafik ve cevre bilgisinden önceki sınavda cıkmıs 40 sorudan 7 yanlıs yaptım gecermiyim kac alırım _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler