Şimdi Ara

Ehliyet sinavi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abilerim kardeslerim basimdan gecen bir olay ve çözüm yolu icin yardim istedigim ana geldim hem para verip hem cefa cekiyoruz neyse

22 agustosta ehliyet yazili sinavi var dediler kurstan bende 1 agustos gibi yazilmistim kursa 22 gun sonra yazili sinav olucaktim 20 agustosta aradim ki hic te haber vermediler 29 agustosa ertelendi dediler. 29 gun ya alt tarafi 1 soru kitapcigi sorun değildi o zamanlar ise baslayacaktim 2 is yapacagim icin 2 is arasi hizli gidip gelmem ve 1 saat erken gidip saatten para kazanmam gerek

6.30 da carsamba persembe cuma mesaim bitiyor
    Sali carsamba ise 3.30

Diger iste burger gibi bi yerde kurye olmak istiyorum gece 12 ye kadar servis bilgisi olan biri varsa bunu kabul ediyorlarmi?

Asil konuya dönecek olursak 29 agustosta yazili sinava girdim direksiyon sinavi tarihini sordum 3-4 eylul 16 eylul veya eylulun sonu diye 3 sinav tarihi verdi daha belli olmadi dedi neyse zaman gecti aradim seninki 16 eylul gibi dediler 15 eylulde aradim bu sefer eylul sonu kusura bakma bizim elimizde degil felan dediler eylul sonu da 18 ekim dedi yine bisey oldu ya felan diye saydi telefonda ama tak etti artik simdi de ertelendi gibi bisey duydum birdaha ertelenirse ne yapayim kurs ucretini de odedim tamamen simdi beni izlemem gereken yol nedir ismim mert alfabe sirasi felan varsada bu kadar olmaz bana bi yol gosteren olursa cok sevinirim

Yalniz yanlis anlamayin gercekten ise yarar bi cozum lazim arayip tehtidle felan olmaz bu konuda bilgili biri yazarsa cok sevinirim tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardim edebilecek varmi

Birde bu direksiyon sinavinda zorlanacagim bir haraket varmi sahsen 8 cizmekten korkuyorum gidonu cevir gazi sabit tut don dimi mantik

• Arayip soyledim bu pazar yapacaklarmis dikkat etmem gereken ve sinav parkurunda olan zor yerleri soylermisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: JEANT

Arayip soyledim bu pazar yapacaklarmis dikkat etmem gereken ve sinav parkurunda olan zor yerleri soylermisiniz
    Ertelenme konusunda bir açıklama yapıyım. Ehliyet sınav tarihleri ilçe milli eğitim müdürlüklerinin kararları doğrultusunda verilir. İstanbulda oturan arkadaşımla aramızda sadece 15km gibi bir semt farkı olmasına rağmen direksiyon sınavlarımız 1 hafta arayla yapıldı. Öneri konusunda ise YouTube'da bir sürü video bulabilirsin önemli olan çok gaza basıp motorun altından gitmesine izin vermemek, aynı zamanda çok gaz vermezsen denge sorunları olabilir sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

Ertelenme konusunda bir açıklama yapıyım. Ehliyet sınav tarihleri ilçe milli eğitim müdürlüklerinin kararları doğrultusunda verilir. İstanbulda oturan arkadaşımla aramızda sadece 15km gibi bir semt farkı olmasına rağmen direksiyon sınavlarımız 1 hafta arayla yapıldı. Öneri konusunda ise YouTube'da bir sürü video bulabilirsin önemli olan çok gaza basıp motorun altından gitmesine izin vermemek, aynı zamanda çok gaz vermezsen denge sorunları olabilir sanırım.

Alıntıları Göster
    bende şuan kurslardayım aralardan geçmek kolay gazı sabit tut ya da döndükten sonra düzlüklerde az gaz ver

• denge tahtasında karşıya bak çıkmadan önce hafif gaz ver bunu tavsiye ediyorlar özellikle bir de 2. viteste devam et sürekli gaz debriyaj uğraşma diyorlar stop ettirmemek için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parkur başlangıcında vitesi hemen 2 ye al, dubaların arasından geçmek çok kolay, 8 çizmek çok zor, motoru döndürürken hafif yatırırsan çok daha kolaylaşıyor, platform geçişi çok kolay, sadece biraz hızlan ve platformun üzerindeyken hangi gazla girdiysen öyle tamamla, trafiğe çıktığında şeridi ortala araba gibi kullan, sinyallere dikkat et, tali yoldan ana yola çıkarken dikkat et, araç sana uzakken dahi bekle zira arkandaki kurs aracı senin gibi çıkamayabilir, kalkışlarda stop ettirme olasılığına karşı debriyaja basmaya hazırlıklı ol, stop ettiği anda hemen debriyaja basıp tekrar çalıştır, bunu hızlı bir şekilde yaparsan arkadaki kurs aracı anlamayacaktır bile, öyle ara gaz, motoru bağırtma vs artistlikler yapıp hocaları sinir etme sakin sakin kullan, kursun dersine git parkuru 10 15 kere turla, sınav yerine yarım saat kırkbeş dakika erken git, hem senden önceki arkadaşı izlersin hemde senden önceki arkadaş parkurda kalırsa motoru sürebilirsin buda yarım saatte 30 tur demek olur ve sana inanılmaz faydalı olur sınavdan önce.
    Ertelenme durumu kursla ilgili değildir. Kursun görevi de seni ehliyet sınavından geçirecek kadar motosiklete hazırlamaktır, kurstan beklentini yükseltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erygnd -- 17 Ekim 2015; 10:47:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Universite ders kaydi unuttum :(((
    10 yıl önce açıldı
    Ehliyet kursundayım ss li
    5 ay önce açıldı
    ehliyet sınavı soruları
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ehliyet sinavi icin egitim vericekmiskniz yarin sinav var dedim parkura motora alismak amacli zaman kalirsa denersin dedi abi 400 lira verdim kursa yazili sinav icin verdikleri kursa da gitmedim tabi verdilerse oyle bir kurs direksiyon egitimi icin birak parkura alismayi 5 dakika motora alismak icin bile zaman vermiyolar ne guzel is mis bi surucu kursu isi 400 lira al ve hicbirsey yapma guzel guzel

Ayrica hocam 8 cizerken duba arasidan gecerken gidonu saga doneceksem saga mi cevireyim yoksa motoru mu yatirayim ayni sekilde 8 cizmek icinde ne yapmaliyim birde parkur icinde ve trafik surusunde hangi viteste kaci geçmeyeyim birde duba ve 8 cizerken 1 de olacak degilmi vites

Tesekkurler herkeze

• Son güne kaldıysan yandın Allah kolaylık versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Son güne kaldıysan yandın Allah kolaylık versin.

Neden hocam ayrica son gun mu bilmiyorum ama muhtemelen oyle pazar gunu

• Ne demek muhtemelen öyle yarın sınava gireceksen saati bile bellidir. Daha önce sürmediysen sınavı geçemezsin kolay değil eskiden olduğu gibi.

• Motor kullandim ancak parkurda kullanmadim bilmiyorum ya bu adamlar nasi bir is yapiyosa artik

• quote:

Motor kullandim ancak parkurda kullanmadim bilmiyorum ya bu adamlar nasi bir is yapiyosa artik

• Kurs sana sınava gireceğin saati söylemediyse, listede yoksun bence. Listeler cuma belli olmuştur kursun size bildirmesi lazımdı sabah ilk iş telefon aç bari.

• Hocam saat 10 da dediler hala bekliyorum 11 dakika gecti aradim gec kalicam dedi sabah sinavdan once alsitirma yaparsin dedi oda yalan oldu gec kaldigi icin ben boyle eziyet cekmedim hayatim boyunca

• Hocam tam bir rezillik sinav 3 te basliyormus beni 9 dan beri burda bekletiyolar motoru getirdiler çin malı birsey alistirma yapmaya gittim motorun yanina motor bozuk cikti rezillik ya

• quote:

Hocam tam bir rezillik sinav 3 te basliyormus beni 9 dan beri burda bekletiyolar motoru getirdiler çin malı birsey alistirma yapmaya gittim motorun yanina motor bozuk cikti rezillik ya
    şukadarını söyliyeyim, daha önce motosiklet tecrübesi olmamış biri için çok zorlu bi parkur, 8 ve platform sıkıntı veriyor. Ben bizzat arkadaşımı 4 5 hafta bu sınav için hazırladım, 2 defa da sınava girdi kazanamadı ve sonunda vazgeçti A2 almaktan. Tabi bu yetenek meselesi, o beceremez siz becerirsiniz orası ayrı konu, fakat motosiklet tecrübesi olmayan için çok çok zor.
  • Hocam az da olsa var tecrubem parkurda denedim sorun olamdi yaptim hepsini ama 8 zorluyor tam cizgileri cukura cizmisler ayrica motorda ayni devirde gidemiyosun cok dengesiz gaz ayari

• Sınavı geçtin mi yaz buraya merak ettik bir de nerde girdin o kadar kötü motorla sınav yapılmaması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 18 Ekim 2015; 15:08:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Sınavı geçtin mi yaz buraya merak ettik bir de nerde girdin o kadar kötü motorla sınav yapılmaması lazım.

hocam komisyondan bi adam hayırlı olsun deyip durdu sınav bitiminde 2 -3 kere hayırlı olsun deyınce benden bırsey mi bekledi anlamadım ama

tam olarak da net belli olucakmıs mesaj cekıcekler hocam şöyle soyleyeyim yeni girecek arkadaşlara sürücü kursunuz kaliteli olsun 100 lira fazla olsun gis akedemiden felan yapın

çekmeköy dü benimki allahtan motor değişmiş yoksa değişmeyen motor mondial 10 senelik motormuş

gerçi bununda frenleri vasattı arka frenle 20 de giderken duramıyosun ama geçtik sanırım bi rezilliği de atlatmış olduk mesaj gelince kesin sonucu yazarım

ayrıca yeni girecek arkadaşlar kursunuzla kesin bi şekilde konuşun sınav saatinden cok erken gıdın ben 9 da gittim sınavım 3 teydi buna rağmen yaklasık 10 - 15 dakika test ettim parkurda

normal bir yerde çalışmayla kursun motoru ve parkurda calısmak ap ayrı bosuna arkadasınızın motorunu yada kendı motorunuzu alıp calısmayın cunku dediğim gibi bu süürücü kurslarının motorları allaha emanet oluyor

erken gidin kursla kesin bi dille konusun ben bu motorla 30 dakika parkurda alıstırma yapıcam aga diyin ona göre illa ayarlamaları gerek yoksa çok zor

hocam ayrıca aynalara dikkat edin benden önce giren 3 kisi aynayı hiç ayarlamamış gökyüzüne bakıyordu ben bindiğimde aynaları duzelttım aynaya baktım sureklı arkadaki araçtan adam sürekli sağa dön sola dön diyor el işaretiyle benden öncekiler aynayı duzeltmedıgı ıcın goremedıler nerden doneceklerini tabi kalmışlar sınavdan

ayrıca bir abimiz de paket serviste calsııyor trafik testinde 4 vites tapa gaz gitmiş haliyle oda kaldı..

2. vites 20-30 arasında gittim normal sürücülerden aşırı küfür yiyorsunuz da yapacak birşey yok geçmek için 2 .vites 20 - 30 arasını geçme dediler

birde denge demirinde abimiz motoru dusurdu denge şeyi de demirden bütün üstü benzin oldu hani üstünden yürüseniz bile kayıyor ordan bile geçirdiler

kask ise benim kafamdan 2 tane girerdi sürekli yüzüme düşüyordu ona da yapcak bişey yok dediler

dizlikler ise 8 çizerken sizi aşırı engelliyor dönüşleriniz çok sıkınıtı oluyor sürekli sağa dönüşte gidonu az çevirmek zorunda kaldım dizimi yana açamadım dizlik yüzünden..

bu kadar arkadaşlar yeni girecekler daha sorunuz varsa cevaplayayım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.