Bildirim
Ehliyet Sertifikamı Aldım Şimdi Ne yapmam Lazım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
kıvırıyosun abi onu -
hacı emniyetle ve kaymakamlıkla ufak işlerin var yaklaşık 300tl masrafı var onların da
bende e ye yükselttim öyle yatıyo parasızlıktan alamadım bi türlü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster-mt -- 6 Ağustos 2010; 16:03:22 > -
Maliyeye git sana bi 235 TL kitlesinler.Sonra trafik şubesine git orda da 60 TL kitleyecekler. 1 gün sonra ehliyeti al. -
işte o işlemleri nasıl yapcağım? internetten randevu falan al dediler... ciddi olabilen biri cevap versin, bi bilginiz yoksa cevap yazmak zorunda değilsiniz. büyüyün biraz... <AtillaHuN > -
buyur hacı
TRAFİKTE YAPILACAK İŞLEMLER
Not 1. Ehliyet alma hakkı elde etmiş adaylarımız,dosyalarını trafik şube müdürlüğüne götürmeden önce randevu almaları gerekmektedir.Aksi taktirde dosyaları kabul edilmeyecektir. Uygulama 12.07.2010 Pazartesi gününden itibaren başlamıştır.12.07.2010 tarihinden itibaren Trafikten Ehliyet almak,yenilemek,zayi ve yabancı ehliyet alımları için Randevu almak gerekmektedir.Randevu için Tıklayınız.
Not 2. Sertifika dosyası (içindeki sırasını bozmayın), 4 resim,kan grubu kartı,Nüfus cüzdanı ve Öğrenim Belgenizin (diploma veya geçici mezuniyet belgesi veya öğrenci belgesi aslı) yanınızda olmalı.
Not 3. Trafikte randevu alarak gideceksiniz.belirttiğiniz saatten 30 dakika önce orada olunuz.
Not 4. Trafiğe gittiğinizde Trafik harcı ücretlerini, Bostancı Trafiğe gitmeden Vergi Dairesine yatırınız .Daha sonra Trafik Müdürlüğüne gidiniz. Ehliyet kart ücreti ise Trafiğe yatırılmaktadır..
Not 5. Geçmişte Birden fazla sertifika ile trafiğe başvuru yapıldığında tek ücret ödenmekte idi. 1 Şubat 2010 tarihinden sonra her sertifika için ayrı ücret ödenir.
Not 6. Trafiğe gittiğinizde parmak izi alınmaktadır.Orada ilk işiniz girişteki görevliden numara sırası aldıktan sonra parmak izini veriniz,sonra sıranızın gelmesini bekleyiniz.
Not 7. 1 yıl içinde ehliyete dönüşmeyen dosyanızdan, sabıka ve sağlık raporunun eskisi atılmadan yenisi çıkarılarak başvurulmalı
DÖKÜMAN EMNİYETTEN
-
quote:
Orijinalden alıntı: AtillaHuN
kıvırıyosun abi onu
-
eyvallah webmaster-mt -
yok randevu falanquote:
Orijinalden alıntı: ramax
işte o işlemleri nasıl yapcağım? internetten randevu falan al dediler... ciddi olabilen biri cevap versin, bi bilginiz yoksa cevap yazmak zorunda değilsiniz. büyüyün biraz... <AtillaHuN >
-
BUDA RANDEVU LİNKİN
https://e-randevu.iem.gov.tr/
ÖNEMSİZ HACI
FAZLA PARAN VARSA BİDE BENİM "E" TİPİ EHLİYETİ ALALIMşaka tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster-mt -- 6 Ağustos 2010; 16:09:47 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X