Şimdi Ara

Ehliyet kursuna erken yazılmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocalarım ben şuan bir işte çalışıyorum ve normal olarak toplu taşıma kullanıyorum 3 4 otobüs çok fazla ve yorucu oluyor. kısa keseyim 20 haziranda 18 yaşıma gireceğim 20 nisanda kursa yazılıp 1 temmuza kadar ehliyetimi alabilirmiyim bilgilendirirseniz hem benim işime hem başkalarının işine yarar şimdiden teşekkür ederim. (özetle 18 yaşına girmeden kursa yazılabilirmiyim?)

• Yaş kriteri dolmadan kayıt yaptıramazsınız.Sağlık raporunu da yaşınız dolmadan alamazsınız, alırsanız sorun çıkar.

20 haziranda yaşınız doluyorsa 21 hazirandan itibaren sağlık raporunu da alıp kayıt yaptırırsınız. Temmuz ayının ilk haftasında açılan dönemlerde teorik eğitimi alır akabinde direksiyon eğitimleri, nihayetinde en hızlı şekilde sınavlardan tek seferde geçseniz bile en erken ağustos ayında ehliyetinizi alırsınız.

• Acele etme . Arabayı kullanmayi tam olarak ögren öyle trafiğe çık . Zaten ehliyeti alsan bile 2 yıl stajyer sürücü oluyorsun . Bir hata yaptigin anda ehliyetine el konuluyor . O yüzden 2-3 yıl kolay kolay trafiğe çıkamazsın zaten .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A1 motosiklet ehliyetini tüm dersler ve eğitimlerle birlikte şimdi alıp yaş dolunca direkt sadece direksiyon sınavına girip b alabilirsiniz. Bir kursla görüşün isterseniz. Süreci hızlandırabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Araç kullanmayı iyi biliyorum aracım var ama ehliyet yok. sanırım a1 alıp haziranın ilk haftasındada b direksiyon sınavına girip hızlandıracağım

• Kursa ne zaman yazıılırsan kontenjan durumunu ve ne zaman sınava giricem diye sor ve dikkat çünkü şubat 18 de sınava girdim ve kursa yazılış tarihim 12.09.2022 beni kandırdılar sen dikkatli ol :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Öğrenmeden trafiğe çıkıyorlar trafik kilit sinir krizi geçirtiyorlar adama.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet e-sınav ücreti
    6 ay önce açıldı
    ehliyet kursu değiştirme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.