Şimdi Ara

Ehliyet kursu mu kickboks mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ehliyeti al kenarda dursun. Kickboks'a her zaman gidersin ehliyeti ne kadar erken alırsan senin için o kadar iyi.
  • evet kickboks için yaşım gayet iyi hem arkadaşlar çenemde biraz sorun var saglam bir yumrukta çenemden ameliyat olmam kesin , ortadontik bir sorunum var geceleri dişlerimi sıkmaktan eklemlerim ve liflerim zarar görmüş yavaş bir yumruktan bile çenem inanılmaz sertleşiyor zor açıp kapatıyorum. Erkeğiz sonuçta kavga etme ihtimalim var kendimi sırf bu çenem yüzümden korumam lazım o yüzden de kickboks istiyorum müsabakalara katılmadan tabi.

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Ehliyetsiz araç kullanmanın cezası var yakalanınca ama kickboks öğrenmeden dövüşmenin yok, buraya dikkat et bence.

Bu acıdan bakmamistim , kickboksu ama hem spor için hemde cenem için de istiyorum , ehliyet her zaman alınır , baya arada kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1rd -- 10 Eylül 2012; 10:36:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ehliyet,çünkü sistem değişiyor yok iki yıl aday sürücü falan 22-23 yaşına bile sarkabilir alman.Kick boks geçici bir heves olabilir.Çükü sonuçta erkenden eğitim almamışsın olimpiyata falan gidemezsin kavga da havanlara özgü bir şey yani ehliyet
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.