Şimdi Ara

Ehliyet kursu mu kickboks mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok alakasız gelebilir ama 2 yildir kickboksa gitmek istiyorum babama sorduğumda tamam demişti salı kayıt olucaktım hallettim istenenleri , ama babam zaten of pof yapa yapa tamam demişti bu aksam tartıstık kickboksa hangi serseri arkadaşın özendirdi gereksiz işe yaramaz şeyler istiyosun git parası neyse ehliyete yazdırayım seni dedi. kickboksa yazdırmamak için ehliyete bile yazdırmazken parası neyse vericem ona git dedi ama ben babamı biliyorum arabasına el sürdürtmücek bile arabası ön plandadır hep sizce ne yapayım kickboksa inat edip başlayayım mı yoksa ehliyet mi ? yaş 18 bu arada

• Wolswagen jetta , müdür diyorum işte babam eve her gece 12-1 arası gelir pazarda 1-2 saat duruyor araba boşta , bişey olsa da kullanamicam arabasını vericek bir tip değil yani
  • ehliyet hayatında herzaman lazım olcak bişey. Çoğu zaman iş ararken filan yada gündelik hayatta hep karşına çıkacak bişey o yüzden dövüş sporuyla çok alaksız şey. Biri nerdeyse ihityaç diğeri zevk ilgi meselesi. Ayrıca ehliyetini ne kadar erken alırsan o kadar iyi çünkü araba kiralamadan tutda çoğu şirkette iş bulmaya kadar ehliyetin kaç yıllık olduğuna önem veriyorlar.
  • arkadaşlar başta söyledim farklı şeyler olduguna , zaten ehliyeti almayacam demedim sadece şubat martta alırım , ama kickboksa şimdi gidemezsem dersler yüzünden babam sen kickboks yüzünden derslerini geçemiyorsun demesin diye şimdi istiyorum yoksa tabiki ehliyet alıcam. Derslerimde full ingilizce olucak o sıkıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1rd -- 10 Eylül 2012; 2:36:21 >

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence ehliyete başla eline boş fırsat geçmişken... kickbox a sonra da başlarsın elbette ama ehliyeti aradan çıkartmalısın...

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

kick boks tabiki, ehliyeti sonra alırsın ve yollarda sana kıllık yapanı kick boks teknikleri sayesinde yere serersin.

Bence ehliyet alsın sataşanı arabayla ezip geçer.

Şaka bi yana bence ehliyeti seç.Bana böyle bir seçenek gelse direk ehliyeti seçerim de gelmesine gerek yok kendim gidip alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseudra -- 10 Eylül 2012; 2:39:55 >

• hocam bende 3 yıldır kickboks yapıyorum. ehliyeti bugün almasan bile ileride alıcaksın. zaten alsanda kullanamayacağını söylüyorsun. ben kickboksa devam derim.
  • şimdi diyorum yeditepe gidecem arabası olan arkadaş falan olsa ezilmemekte lazım arabayı kullanamamak bakımından :D babam sağolsun 1-2 kez kullandırdı araba o da kullandırmak için bomboş deri sanayi sitesine götürdü 45 km uzağa :D hem de kış gelmeden ehliyet daha rahat olur gibi , bir yandan da yeni ortama gireceğim özgüven olsun spor olsun kickboksta aklımı fena çeliyor.

Orijinalden alıntı: sonerason

arkadaşlar başta söyledim farklı şeyler olduguna , zaten ehliyeti almayacam demedim sadece şubat martta alırım , ama kickboksa şimdi gidemezsem dersler yüzünden babam sen kickboks yüzünden derslerini geçemiyorsun demesin diye şimdi istiyorum yoksa tabiki ehliyet alıcam. Derslerimde full ingilizce olucak o sıkıntı

ehliyet dediğin zımbırtı öle ha deyince alınmıyor. şimdi başvursan en az 4 ay kafadan ileri al alma süreni. en az diyorum çünkü dahada uzama ihtimali var.

yaa nolcak bi yazılı bi direksiyopn sonra ehliyet hop diye olmuyor maalesef işler çok yavaş önce teorik deri bilmem kaç saat onlara gitmesen bile benim gibi haziranda başvurusun ağustosun orta sonunda teorikler anca biter. 1 eylülde yazılıya girersin sonra direksiyonunu alırsın 29-30 eylülde direksiyon sınavına girersin ondan 1 hafta falan sonrada ehliyetini alırsın anca. hesapla. haziran temmuz ağustos eylül.

4 ay. olurda sınavda kalırsan falan kafadan +2 ay daha.

ehliyet almak otomobil sürmekten daha zahmetli iş ama kickbokstanda çok daha öncelikli. baban arabayı elletmese bile ehliyetin olucak.

ben oyumu ehliyete veriyorum.

MONSTER® Q61MS-17624 , 19 Kasım 2012 Sipariş, 23 Mart 2013 teslim.
    CPU: Intel® Core™ i7-3610QM ||GPU:NVIDIA GeForce GTX 675MX 2GB GDDR5 256-Bit DirectX 11.1 ||
    RAM: 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz SODIMM Kingston||SSD:128 GB Corsair Force GS SSD || HDD: 750GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB ||
    DISPLAY: 17.3" Full HD (1920x1080) Mat LED Ekran

• 5 yıldır kickbox yapıyorum. Kendine güvenin geliyor bir kere. Ehliyeti alırsın sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşın 18 ve baban arabasını ellettirmeyecekse hiç uğraşma ehliyetle öyle yada böyle birgün ehliyeti illa yapacaksın ama spor için yaşın geçmekte, hele bu yasa kadar fazla içli dışlı deyilsen bi dahada yapamazsın.

• şuan benim 20 gün boşum var okul 1 ekimde açılıyor ehliyete yazılmam etmem derslere başlamam baya süre vardır heralde , bu 20 gün boş geçirmek istemiyorum arkadaşlarımın bir kısmı okula bir kısmı dershaneye başlıcaklar 1 hafta içinde. ben yarın sağlık raporumu alayım en iyisi ekg cektirmistim cuma günü boşa gitmesin bari sonra babamla sadece para sıkıntısı kalıyor ilk ay 150 diğer aylar 70 lira onu da kendim ödeyecem okullar açılınca.

Orijinalden alıntı: S.A.G.S.

Yaşın 18 ve baban arabasını ellettirmeyecekse hiç uğraşma ehliyetle öyle yada böyle birgün ehliyeti illa yapacaksın ama spor için yaşın geçmekte, hele bu yasa kadar fazla içli dışlı deyilsen bi dahada yapamazsın.

dediğim gibi kickboks için tartıştım ettim babamla , babama göre kickboks gereksiz bişey haftada 3 gün 1.5 saat gidecem ama derslerini etkilicek , serseri arkadaşların aklına soktu etti diyebiliyor. spora karşı bile babam bana karşı geliyor , spor yapmak istiyorum diyorum öf pöf yapıyor ki durumumuz kötü değil Allaha şükür, kısaca sürekli bahane arıyor kardeş.

• Kickbox'u 20-30 yaşında öğrenebileceğini sanmıyorsun değil mi? Ehliyeti her türlü alırsın, yaşla alakası olmaz. Ama Kickbox'u 30 yaşında öğrenemezsin mesela. Tabii Kickbox'un ne kadar işe yarar olduğu da tartışılır.

Red Wedding - Robb Stark'ın Ölümü

Sonra Tywin ve Joffrey!!!
  • Kickboks
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.